Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/463
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСалавеліс, Д.Є.-
dc.contributor.authorСалавелис, Д.Е.-
dc.date.accessioned2013-07-22T10:16:49Z-
dc.date.available2013-07-22T10:16:49Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСалавеліс Д. Є. Удосконалення оцінки конкурентоспроможності потенціалу підприємства / Д. Є. Салавеліс // Вісник Хмельницького національного університету. Серія: Економічні наук. – Хмельницький, 2011. - Т. 2, № 6. – С. 284–287.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/463-
dc.description.abstractУ статті обґрунтована концепція оцінки конкурентоспроможності потенціалу підприємства переробної галузі та надається характеристика видів конкурентоспроможності їх потенціалу в умовах розвитку ринкових відносин. The article is devoted the pressing question of estimation of types of competitiveness of potential of enterprise of processing industry, and description of types of competitiveness of their potential is given in the conditions of development of market relations.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherХмельницький національний університетru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectпотенціал підприємстваru_RU
dc.titleУдосконалення оцінки конкурентоспроможності потенціалу підприємстваru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.