Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/466
Назва: Потенціал і розвиток підприємства
потенціал
Автори: Сабадирьова, А.Л.
Бабій, О.М.
Куклінова, Т.В.
Сабадырёва, А.Л.
Бабий, О.Н.
Куклинова, Т.В.
Sabadyrova, A.
Babii, O.
Kuklinova, T.
Бібліографічний опис: Сабадирьова А. Л. Потенціал і розвиток підприємства потенціал: навчальний посібник / А. Л. Сабадирьова, Т. В. Куклінова, О. М. Бабiй, Д. Є. Салавеліс. – Одеса: ОНЕУ, 2013. - 343 с.
Дата публікації: 2013
Ключові слова: підприємство
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник з дисципліни «Потенціал і розвиток підприємства» призначено для ефективного засвоєння матеріалу та самостійної роботи студентів. У навчальному посібнику викладено питання сутності формування потенціалу підприємства в умовах ринкової економіки. Розглядаються теоретичні та методичні підходи до оцінки потенціалу підприємства і його елементів, зокрема, нерухомості, рухомого майна, нематеріальних активів підприємства, бізнесу. Розроблені прикладні аспекти оцінювання потенціалу підприємства. Навчальний посібник розраховано на студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем «спеціаліст» і «магістр». Буде корисним аспірантам, викладачам, керівникам різного рівня, професійним оцінювачам майна та майнових прав, слухачам перепідготовки управлінських працівників.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/466
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Потенціал і розвиток підприємства.pdf7,85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.