Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4701
Title: Аналіз беззбитковості підприємства на прикладі «Дніпропетровського хлібозаводу №9»
Other Titles: Анализ безубыточности предприятия на примере «Днепропетровского хлебозавода №9»
Breakeven analysis enterprise for example "Dnepropetrovsk bakery №9»
Authors: Гайдаєнко, О.М.
Гайдаенко, О.Н.
Gaidaienko, O.
Citation: Гайдаєнко О. М. Аналіз беззбитковості підприємства на прикладі «Дніпропетровського хлібозаводу № 9» / О. М. Гайдаєнко, Т. В. Кушнір // Облік, економіка, менеджмент: наукові нотатки: міжнародний збірник наукових праць / за ред. І. Б. Садовська. – Луцьк: РВВ Луцького НТУ, 2016. – Вип. 1(9). – Ч. 1. – С. 72-78.
Issue Date: 2015
Publisher: РВВ Луцького НТУ
Keywords: аналіз
CVP-аналіз
прибуток
точка беззбитковості
постійні витрати
анализ
CVP-анализ
прибыль
точка безубыточности
постоянные издержки
analysis
CVP-analysis
profit
break-even point
fixed costs
Abstract: У статті розглянуто сутність CVP-аналізу. Охарактеризовано особливості методології аналізу кількісного рівня дослідження фінансових результатів. Проаналізовано вплив структури витрат на отриманий прибуток. Надано практичні рекомендації щодо покращення ефективності діяльності підприємства.
В статье рассмотрены сущность CVP-анализа. Охарактеризованы особенности методологии анализа количественного уровня исследования финансовых результатов. Проанализировано влияние структуры затрат на полученную прибыль. Даны практические рекомендации по улучшению эффективности деятельности предприятия.
This article discusses the essence of CVP-analysis. Features of the methodology of quantitative analysis research financial results. The influence of the cost structure for profits. Practical recommendations for improving the efficiency of the enterprise.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4701
ISSN: 2313-8211
Appears in Collections:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.