Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4724
Назва: Математическое моделирование оптимальной производственной программы мясоперерабатывающего предприятия
Інші назви: Математичне моделювання оптимальної виробничої програми м'ясопереробного підприємства
Mathematical modeling of optimum production program of the meat-processing enterprise
Автори: Егупов, Ю.А.
Єгупов, Ю.А.
Yegupov, Y.
Бібліографічний опис: Егупов Ю. А. Математическое моделирование оптимальной производственной программы мясоперерабатывающего предприятия / Ю. А. Егупов // Сучасні технології управління підприємством та можливості використання інформаційних систем: стан, проблеми, перспективи: Матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф. для викладачів, аспірантів та молодих вчених(Одеса, 27-28 березня 2008 р.). – 2008. - С. 49-51.
Дата публікації: 2008
Ключові слова: мясоперерабатывающее предприятие
производственная программа
оптимизация
математическая модель
система ограничений
критерий оптимальности
м'ясопереробне підприємство
виробнича програма
оптимізація
математична модель
система обмежень
критерій оптимальності
meat-processing enterprise
production program
optimization
mathematical model
system of restrictions
criterion of an optimality
Короткий огляд (реферат): Рассмотрены отраслевые особенности процесса оптимизации производственной программы мясоперерабатывающего предприятия. Обоснован состав требований, предъявляемых к системе основных ограничений и виду целевой функции при построении математической модели оптимальной производственной программы мясоперерабатывающего предприятия.
Розглянуто галузеві особливості процесу оптимізації виробничої програми м'ясопереробного підприємства. Обґрунтовано склад вимог, що пред'являються до системи основних обмежень і виду цільової функції при побудові математичної моделі оптимальної виробничої програми м'ясопереробного підприємства.
Branch features of process of optimization of the production program of the meat-processing enterprise are considered. The structure of requirements imposed to system of the main restrictions and a type of criterion function at creation of mathematical model of the optimum production program of the meat-processing enterprise is reasonable.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4724
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.