Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4736
Назва: Послуга як об’єкт товарознавства: організація та контроль за якістю
Інші назви: Услуга как объект товароведения: организация и контроль за качеством
Service as an object of merchandising: the organization and quality control
Автори: Траченко, Л.А.
Траченко, Л.А.
Trachenko, L.
Бібліографічний опис: Траченко Л. А. Послуга як об’єкт товарознавства: організація та контроль за якістю: навчальний посібник / Л. А. Ткаченко. – 2-ге вид., перероб. та доп. – Одеса: ОНЕУ, 2015. – 414 с.
Дата публікації: 2015
Ключові слова: класифікація
стандартизація
сертифікація
оцінка якості
система менеджменту якості
побутові послуги
послуги пасажирського транспорту
послуги зв’язку
інформаційно-консультативні послуги
житлово-комунальні послуги
соціально-культурні послуги
послуги ресторанного господарства
інжинірингові послуги
классификация
стандартизация
сертификация
оценка качества
система менеджмента качества
бытовые услуги
услуги пассажирского транспорта
услуги связи
информационно-консультативные услуги
жилищно-коммунальные услуги
социально-культурные услуги
услуги общественного питания
инжиниринговые услуги
classification
standardization
certification
quality assessment
quality management system
domestic services
passenger transport
communication
information and advisory services
utility services
social and cultural services
restaurant management
engineering services
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання щодо організації, технології процесу надання окремих видів послуг та контролю за якістю, зокрема, побутових, пасажирського транспорту, зв’язку, інформаційно-консультативних, житлово-комунальних, соціально-культурних, ресторанного господарства, інжинірингових. Особливу увага надано питанням щодо створення та впровадження систем менеджменту якості відповідно до вимог міжнародних стандартів ISO серії 9000.
Рассмотрены вопросы организации, технологии процесса предоставления отдельных видов услуг и контроля качества, в частности, бытовых, пассажирского транспорта, связи, информационно-консультативных, жилищно-коммунальных, социально-культурных, ресторанного хозяйства, инжиниринговых. Особое внимание уделено вопросам по созданию и внедрению систем менеджмента качества в соответствии с требованиями международных стандартов ISO серии 9000.
Questions about the organization process technology to provide certain types of services and quality control, including domestic, passenger transport, communications, information and counseling, housing and utilities, social, cultural, restaurant management, engineering. Particular attention is given to issues concerning the creation and implementation of quality management systems in accordance with the requirements of ISO 9000.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4736
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, права та управління бізнесом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.