Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4763
Назва: | Организационная культура крюинговой компании как фактор повышения ее конкурентоспособности |
Інші назви: | Організаційна культура крюїнгової компанії як фактор підвищення її конкурентоспроможності Organizational culture as a factor crewing company improve its competitiveness |
Автори: | Никифоренко, В.Г. Никифоренко, В.Г. Nikiforenko, V. |
Бібліографічний опис: | Никифоренко В. Г. Организационная культура крюинговой компании как фактор повышения ее конкурентоспособности / В. Г. Никифоренко, Л. Е. Лебедь // Perspective economic and management issues: collection of scientific articles. – 2015. - P. 459-464. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | "East West" Association For Advanced Studies and Higher Education GmbH |
Ключові слова: | организационная культура крюинговая компания имидж компании організаційна культура крюїнгова компанія імідж компанії organizational culture crewing company company's image |
Короткий огляд (реферат): | Статья посвящена определению основных путей формирования и развития организационной культуры как фактора влияния на эффективность деятельности предприятия. Исследованы результаты анализа элементов организационной культуры, формирующих конкурентоспособность и имидж компании. Стаття присвячена визначенню основних шляхів формування та розвитку організаційної культури як чинника впливу на ефективність діяльності підприємства. Досліджено результати аналізу елементів організаційної культури, що формують конкурентоспроможність та імідж компанії. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4763 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра управління персоналом та економіки праці |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Организационная культура крюинговой компании как фактор повышения ее конкурентоспособности.pdf | 177,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.