Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4764
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОднолько, В.О.-
dc.contributor.authorОднолько, В.А.-
dc.contributor.authorOdnolko, V.-
dc.date.accessioned2016-06-02T09:04:39Z-
dc.date.available2016-06-02T09:04:39Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationОднолько В. О. Удосконалення управління витратами підприємств харчової промисловості / Вікторія Олександрівна Однолько // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. праць; за ред. М. І. Звєрякова (голов. ред.) та ін. (ISSN 2313-4569). – Одеса: Одеський національний економічний університет, 2015. – Вип. 2. – № 57. – С. 150–155.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4764-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано сучасний стан управління витратами підприємств харчової промисловості України. Здійснено оцінку основних економічних показників діяльності підприємств харчової галузі. Досліджено тенденції і визначено перспективи розвитку вітчизняного харчового виробництва в системі евроінтеграційних координат. Обґрунтовано теоретико-методичні засади і розроблено практичні рекомендації щодо формування системи механізмів та інструментів управління витратами підприємств, що дозволить доробити перспективи їх розвитку в системі європейської інтеграції. Встановлено системний підхід до аналізу економічних явищ та процесів, базові положення сучасної економічної теорії та економіки підприємства. Розглянуто головне завдання, яке б дозволило найбільш ефективно керувати витратами підприємства харчової промисловості на всіх етапах виробничого циклу, а також відповідало критеріям єдності підходів на різних рівнях управлінської діяльності.ru_RU
dc.description.abstractВ статье проанализировано современное состояние управления предприятиями пищевой промышленности Украины. Осуществлена оценка основных экономических показателей деятельности предприятий пищевой отрасли. Исследованы тенденции и определены перспективы развития отечественного пищевого производства в системе евроинтеграционных координат. Обоснованы теоретико-методические основы и разработаны практические рекомендации по формированию систем, механизмов и инструментов управления затратами предприятий, что позволит доработать перспективы их развития в системе европейской интеграции. Установлены системный подход к анализу экономический явлений и процессов, базовые положения современной экономической теории и экономики предприятия. Рассмотрено главное задание, которое бы позволило наиболее эффективно управлять затратами предприятий пищевой промышленности на всех этапах производственного цикла, а также отвечало бы критериям общности подходов на разных уровнях управленческой деятельности.-
dc.description.abstractThe article analyzes the current state of cost management of the food industry in Ukraine. Basic economic indicators of the food industry are estimated. The tendencies and prospects of development of domestic food production system in the European integration coordinates are outlined. The theoretical and methodological principles and the practical recommendations on the formation of a system of mechanisms and instruments of cost management companies that will finish their development prospects in European integration are justified. A systematic approach to the analysis of economic phenomena and processes, basic assumptions of modern economic theory and business economic are established. The main task of which would be given the fullest opportunity to manage cost the food industry at all stages of the production cycle and meet the criteria for unity of approaches at various levels of management activities is considered.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherОдеський національний економічний університетru_RU
dc.subjectхарчова промисловістьru_RU
dc.subjectвиробництвоru_RU
dc.subjectвитратиru_RU
dc.subjectінвестиціїru_RU
dc.subjectінтеграціяru_RU
dc.subjectпищевая промышленностьru_RU
dc.subjectпроизводствоru_RU
dc.subjectзатратыru_RU
dc.subjectинвестицииru_RU
dc.subjectинтеграцияru_RU
dc.subjectfoodru_RU
dc.subjectproductionru_RU
dc.subjectexpensesru_RU
dc.subjectinvestmentru_RU
dc.subjectintegrationru_RU
dc.titleУдосконалення управління витратами підприємств харчової промисловостіru_RU
dc.title.alternativeУсовершенствование управления затратами предприятий пищевой промышленностиru_RU
dc.title.alternativeImprovement of food industry enterprises’ cost managementru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Випуск 2, № 57
Кафедра економіки, права та управління бізнесом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.