Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4884
Назва: Правове регулювання окремих способів захисту прав на знаки для товарів та послуг України
Інші назви: Правовое регулирование отдельных способов защиты прав на знаки для товаров и услуг Украины
Legal regulation of specific ways to protect the rights of trademarks for goods and services in Ukraine
Автори: Романадзе, Л.Д.
Романадзе, Л.Д.
Romanadze, L.
Бібліографічний опис: Романадзе Л. Д. Правове регулювання окремих способів захисту прав на знаки для товарів та послуг України / Л. Д. Романадзе // Актуальні проблеми держави і права. – 2004. – Вип. 22. – С. 622-628.
Дата публікації: 2004
Видавництво: Юридична література
Ключові слова: торгівельна марка
захист торгівельних марок
інтелектуальна власність
кримінально-правові способи захисту торгівельних марок
кримінальна відповідальність
адміністративні способи захисту прав на торгівельні марки
торговая марка
защита торговых марок
интеллектуальная собственность
уголовно-правовые способы защиты торговых марок
уголовная ответственность
административные способы защиты прав на торговые марки
trademark
protection of trademarks
intellectual property
criminal and legal methods to protect trademarks
criminal liability
administrative methods of protection of rights to trademarks
Короткий огляд (реферат): У статті розкривається проблеми правового регулювання захисту прав на знаки та послуги, які набувають величезного значення в умовах пожвавлення ринкових відносин. Актуальність статті обумовлена тим, що на сьогоднішній день знаки для товарів та послуг відіграють важливу роль в просуванні т о в а р і в та послуг на ринок. Зростає кількість судових справ про захист прав на торгові марки. Також, можна сказати, що в Україні щодо адміністративних способів захисту прав створений досить врегульований механізм захисту прав на торгові марки.
В статье раскрывается проблемы правового регулирования защиты прав на знаки и услуги, которые приобретают огромное значение в условиях оживления рыночных отношений. Актуальность статьи обусловлена тем, что на сегодняшний день знаки для товаров и услуг играют важную роль в продвижении товаров и услуг на рынок. Растет число судебных дел о защите прав на торговые марки. Также, можно сказать, что в Украине по административным способов защиты прав созданный достаточно урегулирован механизм защиты прав на торговые марки.
The article reveals the problems of legal regulation of protection of rights to marks and services, which is of paramount importance in a revival of market relations. The relevance of the article due to the fact that today marks play an important role in promoting the market of goods and services for goods and services. An increasing number of court cases on protection of rights to trademarks. Also, we can say that in Ukraine on Administrative remedies created quite settled mechanism of protection of rights to trademarks.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4884
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, права та управління бізнесом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.