Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4949
Title: Використання методу таксономії для оцінки фінансово-економічної складової розвитку підприємств
Other Titles: Использование метода таксономии для оценки финансово-экономической составляющей развития предприятий
Using the taxonomic method to estimate the financial and economic components of enterprise’s development
Authors: Матіщак, Ю.І.
Матищак, Ю.И.
Matishchak, Y.
Citation: Матіщак Ю. І. Використання методу таксономії для оцінки фінансово-економічної складової розвитку підприємств / Ю. І. Матіщак // Економічний простір: зб. наук. праць. – Дніпро: ПДАБА, 2016. – № 109. – С. 178-193.
Issue Date: 2015
Publisher: Придніпровська державна академія будівництва та архітектури
Keywords: розвиток підприємства
фінансово-економічна складова
таксономічний метод
ранжування
молочна галузь
развитие предприятия
финансово-экономическая составляющая
таксономический метод
ранжирование
молочная отрасль
enterprise development
finance and economic component
taxonomic method
ranking
dairy industry
Abstract: У статті проведено оцінку фінансово-економічної складової розвитку підприємств молочної галузі промисловості України за допомогою методу таксономії та здійснено їх ранжування за наступними групами: лідери, середняки та аутсайдери.
В статье проведена оценка финансово-экономической составляющей развития предприятий молочной отрасли промышленности Украины с помощью метода таксономии и осуществлено их ранжирование по следующим группам: лидеры, середняки и аутсайдеры.
In the paper an assessment of the financial and economic components of the enterprises of Ukraine dairy industry by the method of taxonomy was conducted and made their ranking in the following groups: leaders, middle and outsiders.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4949
Appears in Collections:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.