Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4954
Назва: | Аналіз сучасного стану м’ясопереробної галузі України |
Інші назви: | Анализ современного состояния мясоперерабатывающей отрасли Украины Analysis of the current state of the meat industry in Ukraine |
Автори: | Коляда, А.Л. Коляда, А.Л. Koliada, A. |
Бібліографічний опис: | Коляда А. Л. Аналіз сучасного стану м’ясопереробної галузі України / А. Л. Коляда // Статистика України. – 2016. – №1. – С. 66–71. |
Дата публікації: | 2016 |
Ключові слова: | харчова промисловість м’ясопереробна галузь м’ясна продукція попит споживання експорт імпорт пищевая промышленность мясоперерабатывающая отрасль мясная продукция спрос потребление экспорт імпорт food industry meat processing industry meat production consumption demand export import |
Короткий огляд (реферат): | Виявлені тенденції розвитку м’ясопереробної галузі України. На основі детального ретроспективного аналізу діяльності вітчизняних м’ясопереробних підприємств ідентифіковані їх ключові проблеми з урахуванням галузевих особливостей. Запропоновані ґрунтовні рекомендації, практичне впровадження яких сприятиме покращанню стану м’ясопереробної галузі країни. Выявлены тенденции развития мясоперерабатывающей отрасли Украины. На основе детального ретроспективного анализа деятельности отечественных мясоперерабатывающих предприятий идентифицированы их ключевые проблемы с учетом отраслевых особенностей. Предложены исчерпывающие рекомендации, практическое внедрение которых будет способствовать улучшению состояния мясоперерабатывающей отрасли страны. The trends of development of meat industry of Ukraine. Based on a detailed retrospective analysis of domestic meat processing enterprises identified their key issues with regard to sectoral characteristics. Proposed comprehensive recommendations, practical implementation of which will contribute to improving the state of the meat industry of the country. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4954 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Аналіз сучасного стану м’ясопереробної галузі України.pdf | 255,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.