Шляхи підвищення ефективності функціонування м’ясопереробних підприємств

Анотація

В статті розглянуті дієві шляхи підвищення ефективності функціонування підприємств м’ясопереробної галузі. Детально розглянуто методи зменшення впливу сезонності попиту на м'ясо та м’ясні продукти. Наведені переваги використання м’ясопереробними підприємствами «компасу правильного харчування» та програмного рішення «АВВYY-Управління м’ясокомбінатом для України» на базі продукту «1С:Підприємство 8» з метою підвищення результативності їх діяльності.
В статье рассмотрены действенные пути повышения эффективности функционирования предприятий мясоперерабатывающей отрасли. Подробно рассмотрены методы уменьшения влияния сезонности спроса на мясо и мясные продукты. Приведены преимущества использование мясоперерабатывающими предприятиями «компаса правильного питания» и программного решения «АВВYY-Управление мясокомбинатом для Украины» на базе продукта «1С:Предприятие 8» с целью повышения результативности их деятельности.
The article discussed effective ways of increase of efficiency of functioning of enterprises in the meat industry. Considered in detail methods of reducing the effect of seasonality on the demand for meat and meat products. Given the advantages of the use of the meat processing enterprises of the «compass proper nutrition» and software solutions «АВВYY -Management of meat to Ukraine» on the basis of the product «1C:Enterprise 8» with the aim of increasing the effectiveness of their activities.

Опис

Бібліографічний опис

Коляда А. Л. Шляхи підвищення ефективності функціонування м’ясопереробних підприємств / А. Л. Коляда // Причорноморські економічні студії. – 2016. – №5. – С. 114–118.

Підтвердження

Огляд

Доповнено

Посилаються