Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4956
Назва: Аналітична оцінка сильних та слабких сторін м’ясопереробних підприємств України
Інші назви: Аналитическая оценка сильных и слабых сторон мясоперерабатывающих предприятий Украины
Analytical evaluation of the strengths and weaknesses of meat processing enterprises of Ukraine
Автори: Коляда, А.Л.
Коляда, А.Л.
Koliada, A.
Бібліографічний опис: Коляда А. Л. Аналітична оцінка сильних та слабких сторін м’ясопереробних підприємств України / Анастасія Леонідівна Коляда // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. праць; за ред. М. І. Звєрякова (голов. ред.) та ін. – Одеса: Одеський національний економічний університет. – 2016.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: аналітичні оцінка
сильні та слабкі сторони
управління ефективністю
виробничий потенціал
фінансові ресурси
ділова активність
результативність діяльності
аналитические оценка
сильные та слабые стороны
управление эффективностью
производственный потенциал
финансовые ресурсы
деловая активность
результативность деятельности
analytical evaluation
strengths and weaknesses
performance management
productive capacity
financial resources
business activity
effectiveness of activity
Короткий огляд (реферат): У статті виявлені тенденції розвитку м’ясопереробних підприємств України в трьох основних напрямках (аналіз показників ефективності використання виробничих ресурсів, аналіз ефективності використання фінансових ресурсів та аналіз показників рівня ділової активності) за допомогою групування за рівнем рентабельності продажу. В роботі проведена аналітична оцінка сильних та слабких місць підприємств м’ясопереробної галузі. Це дало можливість виявити пріоритетні шляхи подальшого розвитку досліджуваних суб’єктів господарювання в напрямку підвищення результативності їх виробничо-фінансової діяльності та зміцнення фінансової стійкості. Запропоновано відповідні заходи щодо подальшого підвищення ефективності функціонування вітчизняних м’ясопереробних підприємств.
В статье выявлены тенденции развития мясоперерабатывающих предприятий Украины в трех основных направлениях (анализ показателей эффективности использования производственных ресурсов, анализ эффективности использования финансовых ресурсов и анализ показателей уровня деловой активности) группировка по уровню рентабельности продаж. В работе проведена аналитическая оценка сильных и слабых мест предприятий мясоперерабатывающей отрасли. Это дало возможность выявить приоритетные пути дальнейшего развития исследуемых субъектов хозяйствования в направлении повышения результативности их производственно-финансовой деятельности и укрепления финансовой устойчивости. Предложены соответствующие мероприятия по дальнейшему повышению эффективности функционирования мясоперерабатывающих предприятий.
In the article the trends of development of meat processing enterprises of Ukraine in three main directions (the analysis of indicators of efficiency of use of production resources, analysis of efficiency of use of financial resources and the analysis of indicators of the level of business activity) group by level of profitability of sales. In the work identified and carried out analytical evaluation of the strengths and weaknesses of meat processing industry. This gave the opportunity to identify priority the further development of the investigated business entities to enhance the effectiveness of their industrial-financial activity, strengthening of financial stability and strengthening market positions. Suggested relevant activities to further enhance the functioning efficiency of meat processing enterprises.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4956
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.