Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4956
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоляда, А.Л.-
dc.contributor.authorКоляда, А.Л.-
dc.contributor.authorKoliada, A.-
dc.date.accessioned2016-08-31T08:04:43Z-
dc.date.available2016-08-31T08:04:43Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКоляда А. Л. Аналітична оцінка сильних та слабких сторін м’ясопереробних підприємств України / Анастасія Леонідівна Коляда // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. праць; за ред. М. І. Звєрякова (голов. ред.) та ін. – Одеса: Одеський національний економічний університет. – 2016.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4956-
dc.description.abstractУ статті виявлені тенденції розвитку м’ясопереробних підприємств України в трьох основних напрямках (аналіз показників ефективності використання виробничих ресурсів, аналіз ефективності використання фінансових ресурсів та аналіз показників рівня ділової активності) за допомогою групування за рівнем рентабельності продажу. В роботі проведена аналітична оцінка сильних та слабких місць підприємств м’ясопереробної галузі. Це дало можливість виявити пріоритетні шляхи подальшого розвитку досліджуваних суб’єктів господарювання в напрямку підвищення результативності їх виробничо-фінансової діяльності та зміцнення фінансової стійкості. Запропоновано відповідні заходи щодо подальшого підвищення ефективності функціонування вітчизняних м’ясопереробних підприємств.ru_RU
dc.description.abstractВ статье выявлены тенденции развития мясоперерабатывающих предприятий Украины в трех основных направлениях (анализ показателей эффективности использования производственных ресурсов, анализ эффективности использования финансовых ресурсов и анализ показателей уровня деловой активности) группировка по уровню рентабельности продаж. В работе проведена аналитическая оценка сильных и слабых мест предприятий мясоперерабатывающей отрасли. Это дало возможность выявить приоритетные пути дальнейшего развития исследуемых субъектов хозяйствования в направлении повышения результативности их производственно-финансовой деятельности и укрепления финансовой устойчивости. Предложены соответствующие мероприятия по дальнейшему повышению эффективности функционирования мясоперерабатывающих предприятий.-
dc.description.abstractIn the article the trends of development of meat processing enterprises of Ukraine in three main directions (the analysis of indicators of efficiency of use of production resources, analysis of efficiency of use of financial resources and the analysis of indicators of the level of business activity) group by level of profitability of sales. In the work identified and carried out analytical evaluation of the strengths and weaknesses of meat processing industry. This gave the opportunity to identify priority the further development of the investigated business entities to enhance the effectiveness of their industrial-financial activity, strengthening of financial stability and strengthening market positions. Suggested relevant activities to further enhance the functioning efficiency of meat processing enterprises.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherОдеський національний економічний університетru_RU
dc.subjectаналітичні оцінкаru_RU
dc.subjectсильні та слабкі сторониru_RU
dc.subjectуправління ефективністюru_RU
dc.subjectвиробничий потенціалru_RU
dc.subjectфінансові ресурсиru_RU
dc.subjectділова активністьru_RU
dc.subjectрезультативність діяльностіru_RU
dc.subjectаналитические оценкаru_RU
dc.subjectсильные та слабые стороныru_RU
dc.subjectуправление эффективностьюru_RU
dc.subjectпроизводственный потенциалru_RU
dc.subjectфинансовые ресурсыru_RU
dc.subjectделовая активностьru_RU
dc.subjectрезультативность деятельностиru_RU
dc.subjectanalytical evaluationru_RU
dc.subjectstrengths and weaknessesru_RU
dc.subjectperformance managementru_RU
dc.subjectproductive capacityru_RU
dc.subjectfinancial resourcesru_RU
dc.subjectbusiness activityru_RU
dc.subjecteffectiveness of activityru_RU
dc.titleАналітична оцінка сильних та слабких сторін м’ясопереробних підприємств Україниru_RU
dc.title.alternativeАналитическая оценка сильных и слабых сторон мясоперерабатывающих предприятий Украиныru_RU
dc.title.alternativeAnalytical evaluation of the strengths and weaknesses of meat processing enterprises of Ukraineru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.