Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4960
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоляда, А.Л.-
dc.contributor.authorКоляда, А.Л.-
dc.contributor.authorKoliada, A.-
dc.date.accessioned2016-08-31T11:13:21Z-
dc.date.available2016-08-31T11:13:21Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКоляда А. Л. Аналіз показників ділової активності м’ясопереробних підприємств центрального регіону України / А. Л. Коляда // Моніторинг, моделювання та менеджмент емерджентної економіки: V Міжнар. наук.-практ. конф. (М3Е2), (Черкаси, 26-28 квітня 2016 р.) - Черкаси, 2016. - С. 120-122.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4960-
dc.description.abstractЗ метою результативного управління ефективністю функціонування підприємств м’ясопереробної галузі вкрай необхідно періодично та ґрунтовно здійснювати аналіз показників їх ділової активності. Адже, своєчасно проведений аналіз дозволить якнайкраще використати обмежені ресурси, повною мірою скористатися своїми перевагами та зменшити негативний вплив факторів внутрішнього й зовнішнього середовища.ru_RU
dc.description.abstractС целью результативного управления эффективностью функционирования предприятий мясоперерабатывающей отрасли крайне необходимо периодически и основательно осуществлять анализ показателей их деловой активности. Ведь своевременно проведенный анализ позволит наилучшим образом использовать ограниченные ресурсы, в полной мере воспользоваться своими преимуществами и уменьшить негативное влияние факторов внутренней и внешней среды.-
dc.description.abstractWith the aim of effective management of the performance of enterprises in the meat industry, it is imperative to periodically and thoroughly to carry out analysis of indicators of their business activity. After all, in a timely manner the analysis will allow the best use of limited resources, to fully take advantage of its benefits and reduce the negative impact of factors internal and external environment.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectаналізru_RU
dc.subjectділова активністьru_RU
dc.subjectм’ясопереробні підприємстваru_RU
dc.subjectанализru_RU
dc.subjectделовая активностьru_RU
dc.subjectмясоперерабатывающие предприятияru_RU
dc.subjectanalysisru_RU
dc.subjectbusiness activityru_RU
dc.subjectmeat processing enterpriseru_RU
dc.titleАналіз показників ділової активності м’ясопереробних підприємств центрального регіону Україниru_RU
dc.title.alternativeАнализ показателей деловой активности мясоперерабатывающих предприятий центрального региона Украиныru_RU
dc.title.alternativeAnalysis of indicators of business activity of meat processing enterprises in the central region of Ukraineru_RU
dc.typeConference Abstractru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.