Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4968
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧубенко, М.О.-
dc.date.accessioned2016-09-01T10:44:52Z-
dc.date.available2016-09-01T10:44:52Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4968-
dc.descriptionНауковий керівник Ст. викладач Каражия Едуард Андрійовичru_RU
dc.description.abstractМета випускної роботи: дослідити наукове обґрунтування комплексу теоретичних, методологічних і практичних положень щодо створення підприємства з виробництва та переробки форелі. Реалізація поставленої мети досягається через послідовне вирішення таких завдань: – розглянути ринок риби та рибної продукції на території України – дослідити сучасний стан і тенденції, що склалися в підприємствах рибного господарства, економічні умови для подальшого розвитку; – виявити основні фактори, які впливають на ефективність виробництва товарної риби; – обґрунтувати найважливіші напрями розвитку підприємства рибного господарства за рахунок впровадження сучасних технологій.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectвирощування фореліru_RU
dc.subjectринок рибиru_RU
dc.subjectрибна продукціяru_RU
dc.subjectвыращивание форелиru_RU
dc.subjectрынок рыбыru_RU
dc.subjectрыбная продукцияru_RU
dc.subjectthe troutru_RU
dc.subjectfish marketru_RU
dc.subjectfish productsru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту вирощування форелі та її переробкиru_RU
dc.title.alternativeЭкономическое обоснование проекта выращиванию форели и ее переработкеru_RU
dc.title.alternativeEconomic project justification trout and its processingru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.