Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4970
Назва: Економічне обґрунтування проекту створення ресторану
Інші назви: Экономическое обоснование проекта создания ресторана
Economic justification of the project of the restaurant
Автори: Банчуковська, Р.О.
Дата публікації: 2016
Ключові слова: ресторан
ресторанний бізнес
ресторан
ресторанный бизнес
restaurant
restaurant business
Короткий огляд (реферат): Метою випускної роботи є теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи в сфері ресторанного бізнесу. Для досягнення поставленої мети визначені такі завдання: - розглянути теоретичні основи бізнес-планування при створенні ресторану; - провести аналіз ринку ресторанних послуг в Україні та м. Одеса; - оцінити конкурентні переваги ресторану «GOLD FISH» для потенційних клієнтів; - сформувати витрати на реалізацію бізнес-ідеї та подальше функціонування ресторану; - здійснити розрахунок економічної ефективності проекту створення ресторану «GOLD FISH»; - узагальнити основні параметри бізнес-плану ресторану «GOLD FISH» відносно ефективності його запровадження.
Опис: Науковий керівник к.е.н., доцент Сментина Н.В.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4970
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Економічне обґрунтування проекту створення ресторану.pdf528,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.