Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4970
Назва: | Економічне обґрунтування проекту створення ресторану |
Інші назви: | Экономическое обоснование проекта создания ресторана Economic justification of the project of the restaurant |
Автори: | Банчуковська, Р.О. |
Дата публікації: | 2016 |
Ключові слова: | ресторан ресторанний бізнес ресторан ресторанный бизнес restaurant restaurant business |
Короткий огляд (реферат): | Метою випускної роботи є теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи в сфері ресторанного бізнесу. Для досягнення поставленої мети визначені такі завдання: - розглянути теоретичні основи бізнес-планування при створенні ресторану; - провести аналіз ринку ресторанних послуг в Україні та м. Одеса; - оцінити конкурентні переваги ресторану «GOLD FISH» для потенційних клієнтів; - сформувати витрати на реалізацію бізнес-ідеї та подальше функціонування ресторану; - здійснити розрахунок економічної ефективності проекту створення ресторану «GOLD FISH»; - узагальнити основні параметри бізнес-плану ресторану «GOLD FISH» відносно ефективності його запровадження. |
Опис: | Науковий керівник к.е.н., доцент Сментина Н.В. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4970 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Економічне обґрунтування проекту створення ресторану.pdf | 528,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.