Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4970
Title: Економічне обґрунтування проекту створення ресторану
Other Titles: Экономическое обоснование проекта создания ресторана
Economic justification of the project of the restaurant
Authors: Банчуковська, Р.О.
Issue Date: 2016
Keywords: ресторан
ресторанний бізнес
ресторан
ресторанный бизнес
restaurant
restaurant business
Abstract: Метою випускної роботи є теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи в сфері ресторанного бізнесу. Для досягнення поставленої мети визначені такі завдання: - розглянути теоретичні основи бізнес-планування при створенні ресторану; - провести аналіз ринку ресторанних послуг в Україні та м. Одеса; - оцінити конкурентні переваги ресторану «GOLD FISH» для потенційних клієнтів; - сформувати витрати на реалізацію бізнес-ідеї та подальше функціонування ресторану; - здійснити розрахунок економічної ефективності проекту створення ресторану «GOLD FISH»; - узагальнити основні параметри бізнес-плану ресторану «GOLD FISH» відносно ефективності його запровадження.
Description: Науковий керівник к.е.н., доцент Сментина Н.В.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4970
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.