Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4970
Title: | Економічне обґрунтування проекту створення ресторану |
Other Titles: | Экономическое обоснование проекта создания ресторана Economic justification of the project of the restaurant |
Authors: | Банчуковська, Р.О. |
Issue Date: | 2016 |
Keywords: | ресторан ресторанний бізнес ресторан ресторанный бизнес restaurant restaurant business |
Abstract: | Метою випускної роботи є теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи в сфері ресторанного бізнесу. Для досягнення поставленої мети визначені такі завдання: - розглянути теоретичні основи бізнес-планування при створенні ресторану; - провести аналіз ринку ресторанних послуг в Україні та м. Одеса; - оцінити конкурентні переваги ресторану «GOLD FISH» для потенційних клієнтів; - сформувати витрати на реалізацію бізнес-ідеї та подальше функціонування ресторану; - здійснити розрахунок економічної ефективності проекту створення ресторану «GOLD FISH»; - узагальнити основні параметри бізнес-плану ресторану «GOLD FISH» відносно ефективності його запровадження. |
Description: | Науковий керівник к.е.н., доцент Сментина Н.В. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4970 |
Appears in Collections: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Економічне обґрунтування проекту створення ресторану.pdf | 528,14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.