Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4970
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБанчуковська, Р.О.-
dc.date.accessioned2016-09-02T11:00:40Z-
dc.date.available2016-09-02T11:00:40Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4970-
dc.descriptionНауковий керівник к.е.н., доцент Сментина Н.В.-
dc.description.abstractМетою випускної роботи є теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи в сфері ресторанного бізнесу. Для досягнення поставленої мети визначені такі завдання: - розглянути теоретичні основи бізнес-планування при створенні ресторану; - провести аналіз ринку ресторанних послуг в Україні та м. Одеса; - оцінити конкурентні переваги ресторану «GOLD FISH» для потенційних клієнтів; - сформувати витрати на реалізацію бізнес-ідеї та подальше функціонування ресторану; - здійснити розрахунок економічної ефективності проекту створення ресторану «GOLD FISH»; - узагальнити основні параметри бізнес-плану ресторану «GOLD FISH» відносно ефективності його запровадження.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectресторанru_RU
dc.subjectресторанний бізнесru_RU
dc.subjectресторанru_RU
dc.subjectресторанный бизнесru_RU
dc.subjectrestaurantru_RU
dc.subjectrestaurant businessru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення ресторануru_RU
dc.title.alternativeЭкономическое обоснование проекта создания ресторанаru_RU
dc.title.alternativeEconomic justification of the project of the restaurantru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Економічне обґрунтування проекту створення ресторану.pdf528,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.