Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4970
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Банчуковська, Р.О. | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-02T11:00:40Z | - |
dc.date.available | 2016-09-02T11:00:40Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4970 | - |
dc.description | Науковий керівник к.е.н., доцент Сментина Н.В. | - |
dc.description.abstract | Метою випускної роботи є теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи в сфері ресторанного бізнесу. Для досягнення поставленої мети визначені такі завдання: - розглянути теоретичні основи бізнес-планування при створенні ресторану; - провести аналіз ринку ресторанних послуг в Україні та м. Одеса; - оцінити конкурентні переваги ресторану «GOLD FISH» для потенційних клієнтів; - сформувати витрати на реалізацію бізнес-ідеї та подальше функціонування ресторану; - здійснити розрахунок економічної ефективності проекту створення ресторану «GOLD FISH»; - узагальнити основні параметри бізнес-плану ресторану «GOLD FISH» відносно ефективності його запровадження. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | ресторан | ru_RU |
dc.subject | ресторанний бізнес | ru_RU |
dc.subject | ресторан | ru_RU |
dc.subject | ресторанный бизнес | ru_RU |
dc.subject | restaurant | ru_RU |
dc.subject | restaurant business | ru_RU |
dc.title | Економічне обґрунтування проекту створення ресторану | ru_RU |
dc.title.alternative | Экономическое обоснование проекта создания ресторана | ru_RU |
dc.title.alternative | Economic justification of the project of the restaurant | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Економічне обґрунтування проекту створення ресторану.pdf | 528,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.