Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4996
Title: Можливі підходи до формування системи показників діяльності допоміжних виробництв в системі інформаційного забезпечення управління промисловим підприємством
Other Titles: Возможные подходы к формированию системы показателей деятельности вспомогательных производств в системе информационного обеспечения управления промышленным предприятием
Possible approaches to formation of system indicators of ancillary industries in the information management system of industrial enterprise management
Authors: Шерер, І.Л.
Шерер, И.Л.
Sherer, I.
Citation: Шерер І. Л. Можливі підходи до формування системи показників діяльності допоміжних виробництв в системі інформаційного забезпечення управління промисловим підприємством / І. Л. Шерер // Перспективи розвитку обліку, контролю та аналізу у контексті євроінтеграції: Матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції. - Херсон: Грінь Д. С., 2016. – С. 268 – 270.
Issue Date: 2016
Publisher: Грінь Д.С.
Keywords: допоміжні виробництва
промислові підприємства
економічні показники
система інформаційного забезпечення
вспомогательные производства
промышленные предприятия
экономические показатели
система информационного обеспечения
auxiliary production
industry enterprises
economic indicators
internal control
information management system
Abstract: У тезах розглянуто можливі підходи щодо формування системи економічних показників діяльності допоміжних виробництв промислових підприємств.
В тезисах рассмотрены возможные подходы к формированию системы экономических показателей деятельности вспомогательных производств промышленных предприятий.
The thesis deals with possible approaches to formation of system of economic indicators of activities of the auxiliary facilities of industrial enterprises.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4996
Appears in Collections:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.