Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5052
Title: Економічне обґрунтування проекту створення продовольчого магазину в Одеській області
Other Titles: Экономическое обоснование проекта создания продовольственного магазина в Одесской области
The economic justification of the project of creating a food store in the Odessa region
Authors: Кодлов, Є.О.
Issue Date: 2016
Keywords: продовольчий магазин
роздрібний товар
продовольственный магазин
розничный товар
grocery store
retail goods
Abstract: Мета випускної роботи – теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи в сфері роздрібної торгівлі продуктовими товарами, алкогольними напоями та тютюновими виробами. Для реалізації вище зазначеної мети необхідно вирішити наступні завдання: вивчити умови організації та здійснення підприємницької діяльності в Україні у сфері роздрібної торгівлі; обгрунтувати вибрану організаційно-правову форму бізнесу; проаналізувати кон’юнктури ринку продуктових товарів на ринку проектованого бізнесу; визначити стартові та поточні витрати майбутнього бізнесу; обґрунтувати економічну доцільність відкриття проектованого бізнесу.
Цель выпускной работы – теоретические, методические и прикладные аспекты открытия собственного дела в сфере розничной торговли продуктовыми товарами, алкогольными напитками и табачными изделиями. Для реализации выше указанной цели необходимо решить следующие задачи: изучить условия организации и осуществления предпринимательской деятельности в сфере розничной торговли; обосновать выбранную организационно-правовую форму бизнеса; проанализировать конъюнктуры рынка продуктовых товаров на рынке проектируемого бизнеса; определить стартовые и текущие расходы будущего бизнеса; обосновать экономическую целесообразность открытия проектируемого бизнеса.
The purpose of the final work – theoretical, methodological and applied aspects of starting a business in the retail trade of grocery goods, alcohol and tobacco. To implement the above mentioned goal it is necessary to solve the following tasks: to study the conditions of organization and implementation of entrepreneurial activities in the sphere of retail trade; to justify the chosen organizational and legal form of business; to perform market food products on the market designed the business; determine the starting and operating costs of future business; to justify the economic feasibility of opening a design business.
Description: Науковий керівник: к.е.н., доцент Янковий Володимир Олександрович
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5052
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.