Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5064
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНовосад, К.В.-
dc.date.accessioned2016-10-06T11:05:05Z-
dc.date.available2016-10-06T11:05:05Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5064-
dc.descriptionНауковий керівник: ст. викладач Каражия Едуард Андрійовичru_RU
dc.description.abstractМетою даної випускної роботи є проведення ретельного аналізу доцільності створення підприємства ресторанного господарства (піцерії) для уникнення помилок ще «на папері», а не в реальності, розглянувши майбутній бізнес з усіх сторін маркетингу, фінансів і виробничої діяльності. У випускній роботі вирішуються наступні завдання: оцінити стан ринку ресторанного господарства; розробити проект створення нового підприємства (піцерії) в сфері ресторанного господарства; проаналізувати доцільність відкриття нового підприємства ресторанного господарства (піцерії); дослідити умови функціонування підприємств ресторанного господарства; оптимізувати ціни продукції підприємства ресторанного господарства; запропонувати заходи по підвищенню конкурентоспроможності продукції підприємства ресторанного господарства (піцерії).ru_RU
dc.description.abstractЦелью данной выпускной работы является проведение тщательного анализа целесообразности создания предприятия ресторанного хозяйства (пиццерии) для избежания ошибок еще «на бумаге», а не в реальности, рассмотрев будущий бизнес со всех сторон маркетинга, финансов и производственной деятельности. В выпускной работе решаются следующие задачи: оценить состояние рынка ресторанного хозяйства; разработать проект создания нового предприятия (пиццерии) в сфере ресторанного хозяйства; проанализировать целесообразность открытия нового предприятия ресторанного хозяйства (пиццерии); исследовать условия функционирования предприятий ресторанного хозяйства; оптимизировать цены продукции предприятия ресторанного хозяйства; предложить мероприятия по повышению конкурентоспособности продукции предприятия ресторанного хозяйства (пиццерии).-
dc.description.abstractThe aim of this final work is a thorough analysis of the feasibility of creating enterprises of restaurant business (pizza) to avoid errors on paper and not in reality, having considered the future business from all sides of marketing, Finance and production activities. In the exhaust work the following tasks: assess the condition of the market of restaurant business; to develop the project of creation of new enterprises (pizzerias) in the field of restaurant management; to analyze the feasibility of opening new enterprises of restaurant business (pizza); to investigate the conditions of functioning of enterprises of restaurant economy; to optimize the costs of production of enterprises of restaurant business; propose measures to improve the competitiveness of enterprises of restaurant business (pizzeria).-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectресторанное хозяйствоru_RU
dc.subjectfoodru_RU
dc.titleОбгрунтування проекту створення підприємства ресторанного господарства в м. Херсоніru_RU
dc.title.alternativeОбоснование проекта создания предприятия ресторанного хозяйства в г. Херсонеru_RU
dc.title.alternativeThe project rationale of creation of enterprises of restaurant business in the city of Khersonru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.