Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/507
Назва: Бухгалтерський облік. Частина 1
Автори: Максімова, В.Ф.
Максимова, В.Ф.
Maximova, V.
Бібліографічний опис: Бухгалтерський облік . Частина І : навчальний посібник / за ред. В. Ф. Максімової; . - Одеса : ОНЕУ, 2013. - 462 с.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник орієнтує студентів на опанування основами методології бухгалтерського обліку. З посиланням на діючі законодавчі та нормативні чинники у навчальному посібнику систематизовано за окремими главами у тематичному їх розрізі предмет і об’єкти, метод і його елементи, первинне спостереження та документування, вартісне вимірювання та калькулювання в обліку, рахунки бухгалтерського обліку, їх класифікація та подвійний запис, синтетичний і аналітичний облік. Головна цінність навчального посібника – це сучасний, обґрунтований діючими законодавчими і нормативними чинниками матеріал, що певним чином сприятиме зростанню пізнавально-фахового рівня та інтелектуальному розвитку студентів, підвищенню якості навчання з курсу «Бухгалтерський облік».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/507
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.