Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5070
Title: Економічне обґрунтування проекту міні-пекарні ТОВ «Хлібець»
Other Titles: Экономическое обоснование проекта мини-пекарни ООО «Хлебушек»
The economic justification of the project mini-bakeries, LLC "Bread"
Authors: Станков, М.Д.
Issue Date: 2016
Keywords: випікання хлібу
бізнес-ідея
проект
прибутковість
ефективність
выпечка хлеба
бизнес-идея
проект
доходность
эффективность
baking bread
business idea
project profitability
efficiency
Abstract: У роботі розглядається загальна концепція створення бізнесу з виготовлення хлібу в Україні: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи у сфері випікання хлібу; досліджуються умови організації та здійснення підприємницької діяльності в Україні. Проаналізовано конкурентне середовище на ринку хлібопекарень в Україні та визначені внутрішні конкурентні переваги пекарні. Розраховано витрати на створення та функціонування пекарні. Спрогнозовано прибуток від реалізації послуг пекарні. Проведено оцінку економічної ефективність проекту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.
В работе рассматривается общая концепция создания бизнеса по изготовлению хлебу в Украине: рассмотрены бизнес-идею открытия собственного дела в сфере выпечки хлеба; исследуются условия организации и осуществления предпринимательской деятельности в Украине. Проанализирована конкурентная среда на рынке хлебопекарен в Украине и определены внутренние конкурентные преимущества пекарни. Рассчитаны затраты на создание и функционирование пекарни. Спрогнозировано прибыль от реализации услуг пекарни. Проведена оценка экономической эффективности проекта. Проанализированы возможные риски и предложены меры по их минимизации.
The general concept of a business for the production of grain in Ukraine is considered the business idea of starting a business in the field of baking bread; researched and conditions of business activity in Ukraine. Analyzes the competitive landscape in the market bakeries in Ukraine and by internal competitive advantages bakery. Calculated the costs of establishing and operating bakery. Projected income from the sale of services bakery. The estimation of the economic efficiency of the project. The possible risks and proposed measures to minimize them.
Description: Науковий керівник: к.е.н, доцент Доброва Наталя Василівна
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5070
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.