Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5070
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтанков, М.Д.-
dc.date.accessioned2016-10-10T06:28:35Z-
dc.date.available2016-10-10T06:28:35Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5070-
dc.descriptionНауковий керівник: к.е.н, доцент Доброва Наталя Василівна-
dc.description.abstractУ роботі розглядається загальна концепція створення бізнесу з виготовлення хлібу в Україні: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи у сфері випікання хлібу; досліджуються умови організації та здійснення підприємницької діяльності в Україні. Проаналізовано конкурентне середовище на ринку хлібопекарень в Україні та визначені внутрішні конкурентні переваги пекарні. Розраховано витрати на створення та функціонування пекарні. Спрогнозовано прибуток від реалізації послуг пекарні. Проведено оцінку економічної ефективність проекту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.ru_RU
dc.description.abstractВ работе рассматривается общая концепция создания бизнеса по изготовлению хлебу в Украине: рассмотрены бизнес-идею открытия собственного дела в сфере выпечки хлеба; исследуются условия организации и осуществления предпринимательской деятельности в Украине. Проанализирована конкурентная среда на рынке хлебопекарен в Украине и определены внутренние конкурентные преимущества пекарни. Рассчитаны затраты на создание и функционирование пекарни. Спрогнозировано прибыль от реализации услуг пекарни. Проведена оценка экономической эффективности проекта. Проанализированы возможные риски и предложены меры по их минимизации.-
dc.description.abstractThe general concept of a business for the production of grain in Ukraine is considered the business idea of starting a business in the field of baking bread; researched and conditions of business activity in Ukraine. Analyzes the competitive landscape in the market bakeries in Ukraine and by internal competitive advantages bakery. Calculated the costs of establishing and operating bakery. Projected income from the sale of services bakery. The estimation of the economic efficiency of the project. The possible risks and proposed measures to minimize them.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectвипікання хлібуru_RU
dc.subjectбізнес-ідеяru_RU
dc.subjectпроектru_RU
dc.subjectприбутковістьru_RU
dc.subjectефективністьru_RU
dc.subjectвыпечка хлебаru_RU
dc.subjectбизнес-идеяru_RU
dc.subjectпроектru_RU
dc.subjectдоходностьru_RU
dc.subjectэффективностьru_RU
dc.subjectbaking breadru_RU
dc.subjectbusiness idearu_RU
dc.subjectproject profitabilityru_RU
dc.subjectefficiencyru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту міні-пекарні ТОВ «Хлібець»ru_RU
dc.title.alternativeЭкономическое обоснование проекта мини-пекарни ООО «Хлебушек»ru_RU
dc.title.alternativeThe economic justification of the project mini-bakeries, LLC "Bread"ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Економічне обґрунтування проекту міні-пекарні ТОВ «Хлібець».PDF590,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.