Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5071
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтрельчук, А.О.-
dc.date.accessioned2016-10-10T07:05:09Z-
dc.date.available2016-10-10T07:05:09Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5071-
dc.descriptionНауковий керівник к.е.н., доцент Доброва Наталя Василівнаru_RU
dc.description.abstractУ роботі розглядається загальна концепція створення бізнесу з надання послуг кейтерингової компанії в Україні: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи у сфері ресторанного бізнесу; досліджуються умови організації та здійснення підприємницької діяльності в Україні. Проаналізовано конкурентне середовище на ринку ресторанного бізнесу в Україні та визначені внутрішні конкурентні переваги кейтерингової компанії. Розраховано витрати на створення та функціонування кейтерингової компанії. Спрогнозовано прибуток від реалізації послуг кейтерингової компанії. Проведено оцінку економічної ефективність проекту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.ru_RU
dc.description.abstractВ работе рассматривается общая концепция создания бизнеса по предоставлению услуг кейтеринговой компании в Украине: рассмотрены бизнес-идею открытия собственного дела в сфере ресторанного бизнеса; исследуются условия организации и осуществления предпринимательской деятельности в Украине. Проанализирована конкурентная среда на рынке ресторанного бизнеса в Украине и определены внутренние конкурентные преимущества кейтеринговой компании. Рассчитаны затраты на создание и функционирования кейтеринговой компании. Прогнозируется прибыль от реализации услуг кейтеринговой компании. Проведена оценка экономической эффективность проекта. Проанализированы возможные риски и предложены меры по их минимизации.-
dc.description.abstractThe general concept of creation services business catering company in Ukraine: the business-idea of starting a business in the restaurant business; the terms of organization and course of business are investigated in Ukraine. The competitive environment is analyzed at the market restaurant business in Ukraine and by internal competitive advantages catering company. Charges are counted on creation and functioning of catering company. Income from the sale of services was forecasted of of catering. The economic efficiency of the project was reviewed. The possible risks were analyzed and measures to minimize them were proposed.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectресторанний бізнесru_RU
dc.subjectкейтерингові послугиru_RU
dc.subjectбізнес-ідеяru_RU
dc.subjectпроектru_RU
dc.subjectприбутковістьru_RU
dc.subjectефективністьru_RU
dc.subjectресторанный бизнесru_RU
dc.subjectкейтеринговые услугиru_RU
dc.subjectбизнес-идеяru_RU
dc.subjectпроектru_RU
dc.subjectдоходностьru_RU
dc.subjectэффективностьru_RU
dc.subjectrestaurant businessru_RU
dc.subjectcatering servicesru_RU
dc.subjectbusiness idearu_RU
dc.subjectprojectru_RU
dc.subjectprofitabilityru_RU
dc.subjectefficiencyru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення підприємства з надання кейтерингових послугru_RU
dc.title.alternativeЭкономическое обоснование проекта создания предприятия по оказанию кейтеринговых услугru_RU
dc.title.alternativeEconomic justification of the project of creation of the enterprises for rendering of catering servicesru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.