Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5264
Title: Повышение международной конкурентоспособности предприятия пищевой промышленности (на примере ЗАО «KVINT».)
Other Titles: Підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємства харчової промисловості (на прикладі ЗАТ «KVINT».)
International competitiveness of food industry (on the example of JSC "KVINT".)
Authors: Колисниченко, А.О.
Keywords: международная конкурентоспособность
пищевая промышленность
конкурентоспособность
міжнародна конкурентоспроможність
харчова промисловість
конкурентоспроможність
international competitiveness
food industry
competitiveness
Issue Date: 2016
Abstract: Целью данной дипломной работы является разработка мероприятий по повышению конкурентоспособности на примере ЗАО «KVINT» и обоснование их экономической эффективности.
Метою даної дипломної роботи є розробка заходів по підвищенню конкурентоспроможності на прикладі ЗАТ «KVINT» та обґрунтування їх економічної ефективності.
The aim of this thesis is the development of measures to increase competitiveness on the example of JSC "KVINT" and justification of their economic efficiency.
Description: Научный руководитель д.э.н., профессор Козак Ю.Г.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5264
Appears in Collections:Факультет международной экономики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Колісніченко.pdf182,06 kBAdobe PDFView/Open


This item is protected by original copyright



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.