Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5264
Назва: Повышение международной конкурентоспособности предприятия пищевой промышленности (на примере ЗАО «KVINT».)
Інші назви: Підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємства харчової промисловості (на прикладі ЗАТ «KVINT».)
International competitiveness of food industry (on the example of JSC "KVINT".)
Автори: Колисниченко, А.О.
Дата публікації: 2016
Ключові слова: международная конкурентоспособность
пищевая промышленность
конкурентоспособность
міжнародна конкурентоспроможність
харчова промисловість
конкурентоспроможність
international competitiveness
food industry
competitiveness
Короткий огляд (реферат): Целью данной дипломной работы является разработка мероприятий по повышению конкурентоспособности на примере ЗАО «KVINT» и обоснование их экономической эффективности.
Метою даної дипломної роботи є розробка заходів по підвищенню конкурентоспроможності на прикладі ЗАТ «KVINT» та обґрунтування їх економічної ефективності.
The aim of this thesis is the development of measures to increase competitiveness on the example of JSC "KVINT" and justification of their economic efficiency.
Опис: Научный руководитель д.э.н., профессор Козак Ю.Г.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5264
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Колісніченко.pdf182,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.