Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5264
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКолисниченко, А.О.-
dc.date.accessioned2016-11-01T09:31:21Z-
dc.date.available2016-11-01T09:31:21Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5264-
dc.descriptionНаучный руководитель д.э.н., профессор Козак Ю.Г.ru_RU
dc.description.abstractЦелью данной дипломной работы является разработка мероприятий по повышению конкурентоспособности на примере ЗАО «KVINT» и обоснование их экономической эффективности.ru_RU
dc.description.abstractМетою даної дипломної роботи є розробка заходів по підвищенню конкурентоспроможності на прикладі ЗАТ «KVINT» та обґрунтування їх економічної ефективності.-
dc.description.abstractThe aim of this thesis is the development of measures to increase competitiveness on the example of JSC "KVINT" and justification of their economic efficiency.-
dc.subjectмеждународная конкурентоспособностьru_RU
dc.subjectпищевая промышленностьru_RU
dc.subjectконкурентоспособностьru_RU
dc.subjectміжнародна конкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectхарчова промисловістьru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectinternational competitivenessru_RU
dc.subjectfood industryru_RU
dc.subjectcompetitivenessru_RU
dc.titleПовышение международной конкурентоспособности предприятия пищевой промышленности (на примере ЗАО «KVINT».)ru_RU
dc.title.alternativeПідвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємства харчової промисловості (на прикладі ЗАТ «KVINT».)ru_RU
dc.title.alternativeInternational competitiveness of food industry (on the example of JSC "KVINT".)ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Колісніченко.pdf182,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.