Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5397
Title: Основні напрямки удосконалення управління формуванням витрат підприємств
Other Titles: Основные направления совершенствования управления формированием расходов предприятий
The main directions of management improving of enterprises expenditures formation
Authors: Обнявко, О.В.
Шерер, І.Л.
Обнявко, А.В.
Шерер, И.Л.
Obniavko, O.
Sherer, I.
Citation: Обнявко О. В. Основні напрямки удосконалення управління формуванням витрат підприємств / О. В. Обнявко, Є. Л. Зернов, І. Л. Шерер // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков. – Одеса:Одеський держ. екон. ун-т, 2002. – Вип. 12. – С. 178-181.
Issue Date: 2002
Publisher: Одеський державний економічний університет
Keywords: витрати
собівартість продукції
підготовчі стадії виробництва
управління формуванням витрат
расходы
себестоимость продукции
подготовительные стадии производства
управление формированием расходов
costs
the cost of production
preparatory phase of production
management of expenditures formation
Abstract: У статті розглядаються існуючі недоліки і проблеми у функціонуванні економічного механізму внутрішньовиробничого управління в сучасних умовах. Запропоновані напрямки вдосконалення системи внутрішньогосподарського управління.
В статье рассматриваются существующие недостатки и проблемы в функционировании экономического механизма внутрипроизводственного управления в современных условиях. Предложены направления совершенствования системы внутрихозяйственного управления.
The article considers the existing disadvantages and problems in the functioning of the economic mechanism of internal management in modern conditions. The directions of improvement of the system of introductive management are offered.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5397
Appears in Collections:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту
Кафедра маркетингу та міжнародної логістики



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.