Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5442
Title: Забезпечення конкурентоспроможності банків України в умовах структурних дисбалансів економіки України
Other Titles: Обеспечение конкурентоспособности банков Украины в условиях структурных дисбалансов экономики Украины
Ensuring the competitiveness of banks in Ukraine in terms of the structural imbalances of the economy Ukraine
Authors: Коваленко, В.В.
Коваленко, В.В.
Kovalenko, V.
Keywords: конкурентоспроможність
конкурентні переваги
банки
капітал
прибутковість
банківський продукт
конкурентоспособность
конкурентные преимущества
банки
капитал
доходность
банковский продукт
competitiveness
competitive advantage
banks
capital
profitability
bank product
Issue Date: 2016
Publisher: Херсонський державний університет
Citation: Коваленко В. В. Забезпечення конкурентоспроможності банків України в умовах структурних дисбалансів економіки України / В. В. Коваленко, Ю. М. Бєлова // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія «Економічні науки». – 2016. – Вип. 20. – Ч. 2. – С. 149-152.
Abstract: Стаття присвячена проблемам забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних банків. Проаналізовано чинники, що впливають на рівень конкурентоспроможності банків. Запропоновано алгоритм підтримки конкурентних переваг для банків.
Статья посвящена проблемам обеспечения конкурентоспособности отечественных банков. Проанализированы факторы, влияющие на уровень конкурентоспособности банков. Предложен алгоритм поддержки конкурентных преимуществ для банков.
This article is devoted to the problems of ensuring the competitiveness of domestic banks. The article contains analysis of the main factors affecting the competitiveness of banks. The article proposed of the algorithm support competitive advantage for banks.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5442
Appears in Collections:Кафедра банковского дела



This item is protected by original copyright



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.