Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5448
Title: Подходы к управлению гостиничным бизнесом на основе методов «кайдзен» стратегии
Other Titles: Підходи до управління готельним бізнесом на основі методів «кайдзен» стратегії
Approaches to the hotel business management based on methods of "Kaizen" strategy
Podejścia do zarządzania hotelu biznesowego w oparciu o metody Strategia "Kaizen"
Authors: Нездойминов, С.Г.
Нездоймінов, С.Г.
Nezdoyminov, S.
Citation: Катошина К. Подходы к управлению гостиничным бизнесом на основе методов «кайдзен» стратегии / К. Катошина, С. Г. Нездойминов // International Journal of New Economics and Social Sciences (IJONESS). – 2016. – № 2 (4). – С. 126-133.
Issue Date: 2016
Keywords: «кайдзен» стратегии
гостиничный бизнес
процессный подход
инновации
экологизация
энергосберегающие технологии
«кайдзен» стратегії
готельний бізнес
процесний підхід
інновації
екологізація
енергозберігаючі технології
"kaizen" strategy
hospitality
process approach
innovation
greening
energy saving technologies
"Kaizen" strategii
gościnność
proces wędrowki
innowacyjność
ekologiczny
technologia energosberigayuschie
Abstract: В данной статье рассмотрены подходы к применению «кайдзен» стратегий в сфере менеджмента и экологизации украинских предприятий гостеприимства. Показан экономический эффект от внедрения энергосберегающих технологий на примере малого отеля. Обоснована целесообразность внедрения «зеленых мероприятий» на предприятиях гостиничного бизнеса как метода совершенствования производства. Сделаны выводы о необходимости внедрения более эффективной и высокопродуктивной стратегии менеджмента.
В даній статті розглянуто підходи до застосування «кайдзен» стратегій у сфері менеджменту та екологізації українських підприємств гостинності. Показано економічний ефект від впровадження енергозберігаючих технологій на прикладі малого готелю. Обґрунтовано доцільність впровадження «зелених заходів» на підприємствах готельного бізнесу як методу вдосконалення виробництва. Зроблені висновки про необхідність впровадження більш ефективної та високопродуктивної стратегії менеджменту.
This article describes the basics of the application of "kaizen" strategies in management and greening the hospitality of the Ukrainian enterprises. It shows the economic effect of using of energy-efficient technologies on the example of a small hotel. Expediency of the introduction of "green events" at the enterprises of hotel business as a method of improving production. Described conclusions about the need to introduce more efficient and highly productive management strategy.
W tym artykule opisano podstawy stosowania strategii "kaizen" w zarządzaniu i ekologizacji gościnności ukraińskich przedsiębiorstw. Wykazała ona efektu ekonomicznego wykorzystania energooszczędnych technologii na przykładzie małego hotelu. Celowości wprowadzenia "zielonych wydarzeń" przy przedsiębiorstw branży hotelarskiej jako metoda poprawy produkcji. Opisane wnioski o konieczności wprowadzenia bardziej wydajnego i wysoce produktywne strategii zarządzania.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5448
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.