Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5448
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНездойминов, С.Г.-
dc.contributor.authorНездоймінов, С.Г.-
dc.contributor.authorNezdoyminov, S.-
dc.date.accessioned2016-12-06T13:14:59Z-
dc.date.available2016-12-06T13:14:59Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКатошина К. Подходы к управлению гостиничным бизнесом на основе методов «кайдзен» стратегии / К. Катошина, С. Г. Нездойминов // International Journal of New Economics and Social Sciences (IJONESS). – 2016. – № 2 (4). – С. 126-133.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5448-
dc.description.abstractВ данной статье рассмотрены подходы к применению «кайдзен» стратегий в сфере менеджмента и экологизации украинских предприятий гостеприимства. Показан экономический эффект от внедрения энергосберегающих технологий на примере малого отеля. Обоснована целесообразность внедрения «зеленых мероприятий» на предприятиях гостиничного бизнеса как метода совершенствования производства. Сделаны выводы о необходимости внедрения более эффективной и высокопродуктивной стратегии менеджмента.ru_RU
dc.description.abstractВ даній статті розглянуто підходи до застосування «кайдзен» стратегій у сфері менеджменту та екологізації українських підприємств гостинності. Показано економічний ефект від впровадження енергозберігаючих технологій на прикладі малого готелю. Обґрунтовано доцільність впровадження «зелених заходів» на підприємствах готельного бізнесу як методу вдосконалення виробництва. Зроблені висновки про необхідність впровадження більш ефективної та високопродуктивної стратегії менеджменту.-
dc.description.abstractThis article describes the basics of the application of "kaizen" strategies in management and greening the hospitality of the Ukrainian enterprises. It shows the economic effect of using of energy-efficient technologies on the example of a small hotel. Expediency of the introduction of "green events" at the enterprises of hotel business as a method of improving production. Described conclusions about the need to introduce more efficient and highly productive management strategy.-
dc.description.abstractW tym artykule opisano podstawy stosowania strategii "kaizen" w zarządzaniu i ekologizacji gościnności ukraińskich przedsiębiorstw. Wykazała ona efektu ekonomicznego wykorzystania energooszczędnych technologii na przykładzie małego hotelu. Celowości wprowadzenia "zielonych wydarzeń" przy przedsiębiorstw branży hotelarskiej jako metoda poprawy produkcji. Opisane wnioski o konieczności wprowadzenia bardziej wydajnego i wysoce produktywne strategii zarządzania.-
dc.language.isoruru_RU
dc.subject«кайдзен» стратегииru_RU
dc.subjectгостиничный бизнесru_RU
dc.subjectпроцессный подходru_RU
dc.subjectинновацииru_RU
dc.subjectэкологизацияru_RU
dc.subjectэнергосберегающие технологииru_RU
dc.subject«кайдзен» стратегіїru_RU
dc.subjectготельний бізнесru_RU
dc.subjectпроцесний підхідru_RU
dc.subjectінноваціїru_RU
dc.subjectекологізаціяru_RU
dc.subjectенергозберігаючі технологіїru_RU
dc.subject"kaizen" strategyru_RU
dc.subjecthospitalityru_RU
dc.subjectprocess approachru_RU
dc.subjectinnovationru_RU
dc.subjectgreeningru_RU
dc.subjectenergy saving technologiesru_RU
dc.subject"Kaizen" strategiiru_RU
dc.subjectgościnnośćru_RU
dc.subjectproces wędrowkiru_RU
dc.subjectinnowacyjnośćru_RU
dc.subjectekologicznyru_RU
dc.subjecttechnologia energosberigayuschieru_RU
dc.titleПодходы к управлению гостиничным бизнесом на основе методов «кайдзен» стратегииru_RU
dc.title.alternativeПідходи до управління готельним бізнесом на основі методів «кайдзен» стратегіїru_RU
dc.title.alternativeApproaches to the hotel business management based on methods of "Kaizen" strategyru_RU
dc.title.alternativePodejścia do zarządzania hotelu biznesowego w oparciu o metody Strategia "Kaizen"ru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.