Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 51-60 зі 975.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2018Моделювання бізнес-процесів та впровадження CRM-системи в Інтернет-магазиніНазаренко, А.С.
2018Виробничі запаси – порядок відображення в обліку та звітності підприємства: національний та міжнародний досвід (на прикладі ТОВ «Цемент»)Шамрай, М.С.
2018Напрями підвищення ефективності діяльності підприємств ресторанного господарстваСахно, Л.О.
2018Облік, контроль та аналіз фінансових результатів (на прикладі ПАТ «Одескабель»)Ігнатенко, І.О.
2018Особливості обліку та контролю формування собівартості готової продукції рослинництва ПОСП «Берізка»Андрющенко, А.В.
2018Управління джерелами фінансування підприємств та оптимізація структури капіталуАнастасова, М.О.
2018Управління вартістю капіталу підприємстваВолошина, Т.М.
2018Особливості обліку, контролю та аналізу на підприємствах громадського харчування (на прикладі ресторана «Бристоль»)Жилович, Ю.І.
2018Удосконалення стимулювання праці як чинник підвищення її ефективності (на прикладі ПАТ «Одескабель»)Ігнатьєва, О.Г.
2018Конкурентоспроможність малих готелів на прикладі апарт-готелю РібасОлійник, Ю.В.