Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 409.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2018Товарознавча характеристика асортименту, споживчих властивостей та експертиза шоколадуКакоуров, С.О.
2016Посилення конкурентних позицій та формування міжнародної конкурентоспроможності туристичних регіонів світуКолесніченко, В.С.
2016Розвиток інноваційної діяльності у сфері туристичних послуг м. ОдесиЛитовка, А.О.
2016Розробка стратегії підвищення конкурентоспроможності готельного підприємстваКатошина, К.О.
2016Розробка стратегії підвищення конкурентоспроможності готельного комплексуБожко, К.В.
2018Експертиза якості м’яса птиці як об’єкту експортно-імпортного товарообігуМіщенко, А.В.
2016Формування мотивації персоналу підприємства як складова соціально-трудових відносинХлопецька, О.О.
2016Пути повышения эффективности деятельности гостиничного предприятияПєнкова, Т.О.
2016Управління адаптацією працівників в організації (на прикладі ПАТ «Одеський кабельний завод «Одескабель»)Радионова, І.О.
2016Розробка стратегії маркетингу підприємства ТОВ «СІМ»Морозова, І.Л.