Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5612
Назва: Облік і контроль виробничих запасів: сучасний стан та перспективи розвитку (на прикладі ЗАТ «Одесакондитер»)
Інші назви: Учет и контроль производственных запасов: современное состояние и перспективы развития (на примере ЗАО «Одессакондитер»)
Accounting and control of inventories: current status and prospects development (on the example of JSC "Odessakonditer")
Автори: Осадчук, В.В.
Дата публікації: 2015
Ключові слова: виробничі запаси
облік і контроль
кондитерські підприємства
производственные запасы
учет и контроль
кондитерские предприятия
inventories
accounting and control
confectionery enterprise
Короткий огляд (реферат): Розвиток ринкових відносин, впровадження різноманітних форм власності, реформування економічних відносин в Україні висувають дедалі нові й нові вимоги до бухгалтерського обліку, як до основного засобу контролю за веденням господарської діяльності підприємств. Тому удосконалення бухгалтерського обліку пов’язане з вирішенням актуальних завдань в економіці України: збільшення обсягу виробництва продукції (робіт, послуг), зниження собівартості продукції.
Развитие рыночных отношений, внедрение различных форм собственности, реформирования экономических отношений в Украине выдвигают все новые и новые требования к бухгалтерскому учету, как основному средства контроля за ведением хозяйственной деятельности предприятий. Поэтому совершенствования бухгалтерского учета связано с решением актуальных задач в экономике Украины: увеличение объема производства продукции (работ, услуг), снижение себестоимости продукции
The development of market relations, introduction of various forms of ownership, reforming of economic relations in Ukraine put forward new requirements for accounting as the main means of control over the conduct of the business activities of enterprises. So the improvement of accounting related to the solution of urgent tasks in Ukraine's economy: increasing the volume of production (works, services), the reduction of production costs.
Опис: Сиротенко Н. А.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5612
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Осадчук В.В. Облік і контроль (ОЭФ магистр).pdf345,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.