Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5613
Назва: | Разработка стратегии повышения качества услуг гостиницы |
Інші назви: | Розробка стратегії підвищення якості послуг готелю Development of strategies to improve the quality of services of the hotel |
Автори: | Рышкова, А.А. |
Дата публікації: | 2016 |
Ключові слова: | гостиничный бизнес качество услуг готельний бізнес якість послуг hospitality quality of services |
Короткий огляд (реферат): | Тенденции современного развития Украины характеризуются интеграцией национальной экономики в международную, и ориентацией структурных сдвигов в пользу развития сферы услуг. В контексте экономических преобразований неизбежно встает вопрос о необходимости повышения качества как ключевого фактора обеспечения конкурентоспособности отечественных предприятий. Для гостиничного хозяйства как наиболее весомого сегмента туристической индустрии этот вопрос является актуальным даже в условиях экономического и финансового кризиса, поскольку туристический сектор мировой и национальной экономики остается динамичным и одним из высокорентабельных. Тенденції сучасного розвитку України характеризується інтеграцією національної економіки в міжнародну, і орієнтацією структурних зрушень на користь розвитку сфери послуг. У контексті економічних перетворень неминуче постає питання про необхідність підвищення якості як ключового чинника забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств. Для готельного господарства як найбільш вагомого сегмента туристичної індустрії це питання є актуальним навіть в умовах економічної і фінансової кризи, оскільки туристичний сектор світової та національної економіки залишається динамічним і одним з високорентабельних. Tendencies of modern development of Ukraine are characterized by the integration of national economies into the international, and orientation of structural shifts in favor of development of sphere of services. In the context of economic transformation are inevitably the question arises about the need to improve the quality as a key factor to ensure the competitiveness of domestic enterprises. For the hotel industry as the most important segment of the tourism industry this issue is relevant even in the context of the economic and financial crisis, as the tourist sector of the global and national economy remains dynamic and highly profitable one. |
Опис: | к.э.н., доцент Нездойминов Сергей Георгиевич |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5613 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Рышкова А.А. Разработка стратегии (ФМЭ магистр).pdf | 210,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.