Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5643
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДемченко, В.А.-
dc.date.accessioned2017-03-16T13:26:38Z-
dc.date.available2017-03-16T13:26:38Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5643-
dc.descriptionКерівник канд. техн. наук, доцент Кунділовська Т. А.ru_RU
dc.description.abstractМетою дослідження є експертне оцінювання споживних властивостей здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів і обґрунтування конкурентних переваг при їх просуванні на ринку. Для досягнення мети роботи необхідно вирішити такі завдання: визначити особливості класифікації та асортименту здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів; дослідити теоретичні та практичні засади формування ринку здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів; проаналізувати вимоги нормативної документації до якості здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів; обґрунтувати порядок проведення експертизи здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів; провести порівняльний аналіз маркування досліджуваних зразків здобних хлібобулочних виробів; провести порівняльний органолептичний, фізико-хімічний та мікробіологічний аналіз здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів з виробами, виготовленими традиційним методом; обґрунтувати переваги споживних властивостей здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів за допомогою складання матриці SWOT-аналізу.ru_RU
dc.description.abstractЦелью исследования является экспертная оценка потребительских свойств сдобных хлебобулочных изделий из замороженных полуфабрикатов и обоснования конкурентных преимуществ при их продвижении на рынке. Для достижения цели работы необходимо решить следующие задачи: определить особенности классификации и ассортимента сдобных хлебобулочных изделий из замороженных полуфабрикатов; исследовать теоретические и практические основы формирования рынка сдобных хлебобулочных изделий из замороженных полуфабрикатов; проанализировать требования нормативной документации к качеству сдобных хлебобулочных изделий из замороженных полуфабрикатов; обосновать порядок проведения экспертизы сдобных хлебобулочных изделий из замороженных полуфабрикатов; провести сравнительный анализ маркировки исследуемых образцов сдобных хлебобулочных изделий; провести сравнительный органолептический, физико-химический и микробиологический анализ сдобных хлебобулочных изделий из замороженных полуфабрикатов с изделиями, изготовленными традиционным методом; обосновать преимущества потребительских свойств сдобных хлебобулочных изделий из замороженных полуфабрикатов с помощью составления матрицы SWOT-анализа.-
dc.description.abstractThe aim of the study is expert evaluation of consumer properties of sweet bakery products of frozen semi-finished products and the substantiation of competitive advantages in their market. To achieve the goal, you must decide the following tasks: to define the features of the classification and of the range of sweet bakery products of frozen semi-finished products; explore the theoretical and practical foundations of the formation of the butter market bakery products of frozen semi-finished products; to perform the requirements of normative documents to quality of sweet bakery products of frozen semi-finished products; to justify the order of examination of sweet bakery products of frozen semi-finished products; carry out a comparative analysis of marking samples rich bakery products; to conduct a comparative organoleptic, physico-chemical and microbiological analysis of butter bakery products of frozen semi-finished products made by traditional method; to justify the benefits of consumer properties of sweet bakery products of frozen semi-finished products with the help of the matrix of the SWOT analysis.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectхлібобулочні виробиru_RU
dc.subjectзаморожені напівфабрикатиru_RU
dc.subjectздобаru_RU
dc.subjectтоварознавча експертизаru_RU
dc.subjectхлебобулочные изделияru_RU
dc.subjectзамороженные полуфабрикатыru_RU
dc.subjectсдобаru_RU
dc.subjectтовароведческая экспертизаru_RU
dc.subjectbakery productsru_RU
dc.subjectfrozen foodsru_RU
dc.subjectbakingru_RU
dc.subjectmerchandising expertiseru_RU
dc.titleТоварознавча експертиза здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатівru_RU
dc.title.alternativeТовароведческая экспертиза сдобных хлебобулочных изделий из замороженных полуфабрикатовru_RU
dc.title.alternativeExpertise: commodity butter bakery products of frozen semi-finished productsru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Товарознавча експертиза здобних.pdf2,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.