Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5643
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Демченко, В.А. | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-16T13:26:38Z | - |
dc.date.available | 2017-03-16T13:26:38Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5643 | - |
dc.description | Керівник канд. техн. наук, доцент Кунділовська Т. А. | ru_RU |
dc.description.abstract | Метою дослідження є експертне оцінювання споживних властивостей здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів і обґрунтування конкурентних переваг при їх просуванні на ринку. Для досягнення мети роботи необхідно вирішити такі завдання: визначити особливості класифікації та асортименту здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів; дослідити теоретичні та практичні засади формування ринку здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів; проаналізувати вимоги нормативної документації до якості здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів; обґрунтувати порядок проведення експертизи здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів; провести порівняльний аналіз маркування досліджуваних зразків здобних хлібобулочних виробів; провести порівняльний органолептичний, фізико-хімічний та мікробіологічний аналіз здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів з виробами, виготовленими традиційним методом; обґрунтувати переваги споживних властивостей здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів за допомогою складання матриці SWOT-аналізу. | ru_RU |
dc.description.abstract | Целью исследования является экспертная оценка потребительских свойств сдобных хлебобулочных изделий из замороженных полуфабрикатов и обоснования конкурентных преимуществ при их продвижении на рынке. Для достижения цели работы необходимо решить следующие задачи: определить особенности классификации и ассортимента сдобных хлебобулочных изделий из замороженных полуфабрикатов; исследовать теоретические и практические основы формирования рынка сдобных хлебобулочных изделий из замороженных полуфабрикатов; проанализировать требования нормативной документации к качеству сдобных хлебобулочных изделий из замороженных полуфабрикатов; обосновать порядок проведения экспертизы сдобных хлебобулочных изделий из замороженных полуфабрикатов; провести сравнительный анализ маркировки исследуемых образцов сдобных хлебобулочных изделий; провести сравнительный органолептический, физико-химический и микробиологический анализ сдобных хлебобулочных изделий из замороженных полуфабрикатов с изделиями, изготовленными традиционным методом; обосновать преимущества потребительских свойств сдобных хлебобулочных изделий из замороженных полуфабрикатов с помощью составления матрицы SWOT-анализа. | - |
dc.description.abstract | The aim of the study is expert evaluation of consumer properties of sweet bakery products of frozen semi-finished products and the substantiation of competitive advantages in their market. To achieve the goal, you must decide the following tasks: to define the features of the classification and of the range of sweet bakery products of frozen semi-finished products; explore the theoretical and practical foundations of the formation of the butter market bakery products of frozen semi-finished products; to perform the requirements of normative documents to quality of sweet bakery products of frozen semi-finished products; to justify the order of examination of sweet bakery products of frozen semi-finished products; carry out a comparative analysis of marking samples rich bakery products; to conduct a comparative organoleptic, physico-chemical and microbiological analysis of butter bakery products of frozen semi-finished products made by traditional method; to justify the benefits of consumer properties of sweet bakery products of frozen semi-finished products with the help of the matrix of the SWOT analysis. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | хлібобулочні вироби | ru_RU |
dc.subject | заморожені напівфабрикати | ru_RU |
dc.subject | здоба | ru_RU |
dc.subject | товарознавча експертиза | ru_RU |
dc.subject | хлебобулочные изделия | ru_RU |
dc.subject | замороженные полуфабрикаты | ru_RU |
dc.subject | сдоба | ru_RU |
dc.subject | товароведческая экспертиза | ru_RU |
dc.subject | bakery products | ru_RU |
dc.subject | frozen foods | ru_RU |
dc.subject | baking | ru_RU |
dc.subject | merchandising expertise | ru_RU |
dc.title | Товарознавча експертиза здобних хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів | ru_RU |
dc.title.alternative | Товароведческая экспертиза сдобных хлебобулочных изделий из замороженных полуфабрикатов | ru_RU |
dc.title.alternative | Expertise: commodity butter bakery products of frozen semi-finished products | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Товарознавча експертиза здобних.pdf | 2,32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.