Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5665
Назва: Дослідження та прогнозування кон’юнктури ринку м’яса і м’ясопродуктів України
Інші назви: Исследование и прогнозирование конъюнктуры рынка мяса и мясопродуктов Украины
Research and forecasting market meat and meat products of Ukraine
Автори: Іваницька, М.О.
Дата публікації: 2017
Ключові слова: кон`юктура ринку
ринок м’яса і м’ясопродуктів
конъюктура рынка
рынок мяса и мясопродуктов
conjuncture of the market
the market of meat and meat products
Короткий огляд (реферат): Мета дипломної роботи полягає в обґрунтуванні шляхів підвищення ефективності функціонування ринку м’яса і м’ясопродуктів України на основі дослідження та прогнозування кон’юнктури даного ринку.
Цель дипломной работы заключается в обосновании путей повышения эффективности функционирования рынка мяса и мясопродуктов Украины на основе исследования и прогнозирования конъюнктуры данного рынка.
The aim of the thesis is to justify the ways of increasing effective functioning of the market of meat and meat products of Ukraine the basis of research and forecasting conjuncture of the market.
Опис: Науковий керівник: к.е.н., доцент Доброва Н. В.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5665
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дослідження та прогнозування кон’юнктури ринку.pdf201,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.