Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5665
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІваницька, М.О.-
dc.date.accessioned2017-03-17T13:10:25Z-
dc.date.available2017-03-17T13:10:25Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5665-
dc.descriptionНауковий керівник: к.е.н., доцент Доброва Н. В.ru_RU
dc.description.abstractМета дипломної роботи полягає в обґрунтуванні шляхів підвищення ефективності функціонування ринку м’яса і м’ясопродуктів України на основі дослідження та прогнозування кон’юнктури даного ринку.ru_RU
dc.description.abstractЦель дипломной работы заключается в обосновании путей повышения эффективности функционирования рынка мяса и мясопродуктов Украины на основе исследования и прогнозирования конъюнктуры данного рынка.-
dc.description.abstractThe aim of the thesis is to justify the ways of increasing effective functioning of the market of meat and meat products of Ukraine the basis of research and forecasting conjuncture of the market.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectкон`юктура ринкуru_RU
dc.subjectринок м’яса і м’ясопродуктівru_RU
dc.subjectконъюктура рынкаru_RU
dc.subjectрынок мяса и мясопродуктовru_RU
dc.subjectconjuncture of the marketru_RU
dc.subjectthe market of meat and meat productsru_RU
dc.titleДослідження та прогнозування кон’юнктури ринку м’яса і м’ясопродуктів Україниru_RU
dc.title.alternativeИсследование и прогнозирование конъюнктуры рынка мяса и мясопродуктов Украиныru_RU
dc.title.alternativeResearch and forecasting market meat and meat products of Ukraineru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дослідження та прогнозування кон’юнктури ринку.pdf201,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.