Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5702
Title: Диверсифікація як засіб підвищення зростання стійкості підприємства (на прикладі міні-готелю «Ноктюрн»)
Other Titles: Диверсификация как способ повышения устойчивости роста предприятия (на примере мини-отеля «Ноктюрн»)
Diversification as a way to increase the sustainability of growth of the enterprise (on the example of the mini-hotel "Nocturne")
Authors: Остапенко, В.В.
Issue Date: 2017
Keywords: диверсифікація підприємства
готельний бізнес
диверсификация предприятия
гостиничный бизнес
the company diversified
hotel business
Abstract: Готельні підприємства є складовою частиною сфери послуг. Надання цих послуг позитивно відбивається на фінансово-економічної діяльності і відіграє велику роль в підвищенні ефективності суспільного виробництва. Організація обслуговування туристів в частині проживання і харчування є найважливішим завданням, як для підприємців готельного комплексу, так і для туристичних підприємств. Необхідність диверсифікації викликана неможливістю досягнення фірмою своїх цілей в рамках існуючого бізнес-портфеля, недостатністю прибутку для реалізації планів з розширення діяльності.
Гостиничные предприятия являются составной частью сферы услуг. Предоставление этих услуг положительно отражается на финансово-экономической деятельности и играет большую роль в повышении эффективности общественного производства. Организация обслуживания туристов в части проживания и питания является важнейшей задачей как для предпринимателей гостиничного комплекса, так и для туристических предприятий. Необходимость диверсификации вызвана невозможностью достижения фирмой своих целей в рамках существующего бизнес-портфеля, недостаточностью прибыли для реализации планов по расширению деятельности.
Hotel enterprises are an integral part of the service sector. Providing these services has a positive impact on financial and economic activities and plays an important role in improving the efficiency of social production. Organization of service of tourists in terms of accommodation and food is the most important task for entrepreneurs of the hotel complex, and of tourism enterprises. The need for diversification caused by the inability to achieve the firm their goals within the existing business portfolio, insufficiency profits for the implementation of plans for expansion of our activities.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5702
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом*



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.