Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5775
Назва: Особливості розвитку етнічних ресторанів в Одеському регіоні
Інші назви: Особенности развития этнических ресторанов в Одесском регионе
Features of ethnic restaurants development in the Odessa region
Автори: Галасюк, С.С.
Галасюк, С.С.
Galasyuk, S.
Бібліографічний опис: Галасюк С. С. Особливості розвитку етнічних ресторанів в Одеському регіоні / С. С. Галасюк // Перспективи розвитку галузей економіки з урахуванням сучасних євро інтеграційних процесів: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (21-22.04.2017 р.). – Дніпро: Перспектива, 2017. – С. 57-60.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Перспектива
Ключові слова: етнічний ресторан
ресторан національної кухні
концептуальний ресторан
тематичний ресторан
заклади ресторанного господарства
этнический ресторан
ресторан национальной кухни
концептуальный ресторан
тематический ресторан
заведения ресторанного хозяйства
ethnic restaurant
restaurant of the ethnic cuisine
conceptual restaurant
thematic restaurant
enterprises of restaurant economy
Короткий огляд (реферат): Розглянуто поділ концептуальних ресторанів на два види – тематичні та етнічні (ресторани національної кухні). Виявлено специфіку діяльності етнічних ресторанів. Встановлено, що в Одеському регіоні частка етнічних ресторанів складає 17% від їх загальної кількості. Проаналізовано структуру ресторанів з національною кухнею. Зроблено висновок, що лідерами серед етнічних ресторанів є італійські, японські на українські заклади. Підкреслено значення етнічних ресторанів для розвитку туризму.
Рассмотрено деление концептуальных ресторанов на два вида – тематические и этнические (рестораны национальной кухни). Выявлена специфика этнических ресторанов. Установлено, что в Одесском регионе доля этнических ресторанов составляет 17% от их общего количества. Проанализирована структура ресторанов с национальной кухней. Сделан вывод, что лидерами среди этнических ресторанов являются итальянские, японские и украинские заведения. Подчеркнуто значение этнических ресторанов для развития туризма.
Division of conceptual restaurants into two groups – thematic and ethnic is considered (restaurants of the ethnic cuisine). Specifics of ethnic restaurants are revealed. It is established that in the Odessa region the share of ethnic restaurants makes 17% of their total. The structure of restaurants with the ethnic cuisine is analysed. The conclusion is drawn that leaders among ethnic restaurants are the Italian, Japanese and Ukrainian enterprises. Value of ethnic restaurants for tourism development is emphasized.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5775
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Особливості розвитку етнічних ресторанів в Одеському регіоні.pdf225,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.