Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5775
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГаласюк, С.С.-
dc.contributor.authorГаласюк, С.С.-
dc.contributor.authorGalasyuk, S.-
dc.date.accessioned2017-05-15T07:43:40Z-
dc.date.available2017-05-15T07:43:40Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationГаласюк С. С. Особливості розвитку етнічних ресторанів в Одеському регіоні / С. С. Галасюк // Перспективи розвитку галузей економіки з урахуванням сучасних євро інтеграційних процесів: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (21-22.04.2017 р.). – Дніпро: Перспектива, 2017. – С. 57-60.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5775-
dc.description.abstractРозглянуто поділ концептуальних ресторанів на два види – тематичні та етнічні (ресторани національної кухні). Виявлено специфіку діяльності етнічних ресторанів. Встановлено, що в Одеському регіоні частка етнічних ресторанів складає 17% від їх загальної кількості. Проаналізовано структуру ресторанів з національною кухнею. Зроблено висновок, що лідерами серед етнічних ресторанів є італійські, японські на українські заклади. Підкреслено значення етнічних ресторанів для розвитку туризму.ru_RU
dc.description.abstractРассмотрено деление концептуальных ресторанов на два вида – тематические и этнические (рестораны национальной кухни). Выявлена специфика этнических ресторанов. Установлено, что в Одесском регионе доля этнических ресторанов составляет 17% от их общего количества. Проанализирована структура ресторанов с национальной кухней. Сделан вывод, что лидерами среди этнических ресторанов являются итальянские, японские и украинские заведения. Подчеркнуто значение этнических ресторанов для развития туризма.-
dc.description.abstractDivision of conceptual restaurants into two groups – thematic and ethnic is considered (restaurants of the ethnic cuisine). Specifics of ethnic restaurants are revealed. It is established that in the Odessa region the share of ethnic restaurants makes 17% of their total. The structure of restaurants with the ethnic cuisine is analysed. The conclusion is drawn that leaders among ethnic restaurants are the Italian, Japanese and Ukrainian enterprises. Value of ethnic restaurants for tourism development is emphasized.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherПерспективаru_RU
dc.subjectетнічний ресторанru_RU
dc.subjectресторан національної кухніru_RU
dc.subjectконцептуальний ресторанru_RU
dc.subjectтематичний ресторанru_RU
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваru_RU
dc.subjectэтнический ресторанru_RU
dc.subjectресторан национальной кухниru_RU
dc.subjectконцептуальный ресторанru_RU
dc.subjectтематический ресторанru_RU
dc.subjectзаведения ресторанного хозяйстваru_RU
dc.subjectethnic restaurantru_RU
dc.subjectrestaurant of the ethnic cuisineru_RU
dc.subjectconceptual restaurantru_RU
dc.subjectthematic restaurantru_RU
dc.subjectenterprises of restaurant economyru_RU
dc.titleОсобливості розвитку етнічних ресторанів в Одеському регіоніru_RU
dc.title.alternativeОсобенности развития этнических ресторанов в Одесском регионеru_RU
dc.title.alternativeFeatures of ethnic restaurants development in the Odessa regionru_RU
dc.typeConference Abstractru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Особливості розвитку етнічних ресторанів в Одеському регіоні.pdf225,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.