Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5844
Назва: Розвиток сталого туризму: виклики і можливості для туристичного та готельно-ресторанного бізнесу
Інші назви: Развитие устойчивого туризма: вызовы и возможности для туристического и гостинично-ресторанного бизнеса
Sustainable Tourism Development: Challenges and Opportunities for the tourism, hotel and restaurant business
Бібліографічний опис: Розвиток сталого туризму: виклики і можливості для туристичного та готельно-ресторанного бізнесу: матеріали круглого столу та студентскої науково-практичної конференції (м. Одеса, 12 квітня 2017 року). – Одеса: ОНЕУ, 2017. – 500 с.
Дата публікації: 2017
Короткий огляд (реферат): Дане видання містить матеріали круглого столу «Розвиток сталого туризму: виклики і можливості для туристичного та готельно-ресторанного бізнесу» та тези доповідей учасників студентської науково-практичної конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід на перспективи розвитку для України» (12 квітня 2017 року, м. Одеса). Крім доповідей учасників круглого столу у збірник увійшли матеріали секцій конференції: «Сучасні тенденції розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу», «Структурні перетворення в економіці як фактор розвитку туристичного та готельного-ресторанного бізнесу», «Регіональні проблеми розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу», «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом6 історія та сучасність», «Використання сучасних інструментів маркетингу в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі», «Рекреаційний та екологічний аспекти розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу», «Впровадження інноваційних технологій у сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі», «Історія туризму та гостинності». Видання призначене для науковців, практиків, викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів за напрямами підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа». Усі матеріали публікуються в авторській редакції.
Данное издание содержит материалы круглого стола «Развитие устойчивого туризма: вызовы и возможности для туристического и гостинично-ресторанного бизнеса» и тезисы докладов участников студенческой научно-практической конференции «Туристический и гостинично-ресторанный бизнес: мировой опыт перспективы развития для Украины» (12 апреля 2017 года, г.. Одесса). Кроме докладов участников круглого стола в сборник вошли материалы секций конференции: «Современные тенденции развития туристического и гостинично-ресторанного бизнеса», «Структурные преобразования в экономике как фактор развития туристического и гостинично-ресторанного бизнеса», «Региональные проблемы развития туристического и гостинично-ресторанного бизнеса »,« Управление туристическим и гостинично-ресторанным бизнесом6 история и современность »,« Использование современных инструментов маркетинга в туристическом и гостинично-ресторанном бизнесе »,« Рек еацийний и экологический аспекты развития туристического и гостинично-ресторанного бизнеса»,«Внедрение инновационных технологий в современном туристическом и гостинично-ресторанном бизнесе»,«История туризма и гостеприимства ». Издание предназначено для научных работников, практиков, преподавателей, аспирантов и студентов высших учебных заведений по направлениям подготовки «Туризм» и «Гостинично-ресторанное дело». Все материалы публикуются в авторской редакции.
This publication contains the roundtable "Development of Sustainable Tourism: Challenges and Opportunities for the tourism, hotel and restaurant business" and abstracts of participants Student Scientific Conference "Tourism, hotel and restaurant business: international experience on prospects for Ukraine" (12 April 2017, m. Odesa). In addition to reporting the round table in the collection includes materials sections of the conference: "Modern trends in tourism, hotel and restaurant business", "Structural changes in the economy as a factor in the development of tourism and hotel and restaurant business", "Regional problems of the tourism, hotel and restaurant business "" Management of tourist and hotel and restaurant biznesom6 Past and present, "" The use of modern marketing tools in the tourism and hospitality industry, "" Rec eatsiynyy and environmental aspects of tourism, hotel and restaurant business "," Innovative technologies in the modern tourist, hotel and restaurant business "," History of tourism and hospitality. " The publication is intended for researchers, practitioners, teachers and students of higher educational institutions in the areas of "Tourism" and "Hotel and restaurant business." All materials published in author's edition.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5844
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.