Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/586
Назва: Поняття «витрати» в обліку підприємств ресторанного господарства
Інші назви: The concept of «costs» in accounting for the restaurant industry enterprises
Автори: Лижавська (Супрученко), О.Л.
Лижавская (Супрученко), О.Л.
Luzhavska (Supruchenko), O.
Бібліографічний опис: Лижавська О. Л. Поняття «витрати» в обліку підприємств ресторанного господарства / О. Л. Лижавська // Науковий вісник / Одеський держ. екон. ун-т, Всеукраїнська асоціація молодих науковців. – 2013. - № 12 (191). – С. 72-81.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: витрати
облік
ресторанне господарство
методичні рекомендації
expenses
accounting
restaurant management
guidance
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано історичні етапи розвитку знань про витрати, розглянуто їх загальноекономічний зміст з точки зору сучасних авторів та нормативного законодавства. За даними результатів дослідження визначена сутність поняття «витрати ресторанного господарства» та сформульовано його визначення. In article are analyzed the historical stages of knowledge about costs, considered their general economic content in terms of view of modern scientists and regulatory legislation. According to the results of the study defined the essence of the concept of "cost restaurants" and formulated its definition
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/586
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.