Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5876
Назва: | Вибір методики оцінки конкурентоспроможності підприємств |
Інші назви: | Выбор методики оценки конкурентоспособности предприятий The choice of methodology for assessing the competitiveness of enterprises |
Автори: | Молла, М.Г. Молла, М.Г. Molla, M. |
Бібліографічний опис: | Молла М. Г. Вибір методики оцінки конкурентоспроможності підприємств / М. Г. Молла // Перспективи і проблеми забезпечення розвитку відкритих конкурентоспроможних економічних систем в умовах глобалізації: матеріали I Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Кривий Ріг, 8-9 грудня 2011 р.). – Кривий Ріг: КЕІ КНЕУ, 2011. – С. 64-67. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | КЕІ КНЕУ |
Ключові слова: | конкурентоспроможність оцінка функція компоненти конкурентоспособность оценка функция компоненты competitiveness evaluation function components |
Короткий огляд (реферат): | В даній роботі, запропонована методика оцінки конкурентоспроможності підприємства, яка включає три групи чинників: життєздатність підприємства, організаційні складові та економічні складові. В данной работе, предложена методика оценки конкурентоспособности предприятия, которая включает три группы факторов: жизнеспособность предприятия, организационные составляющие и экономические составляющие. In this paper, the proposed method of estimating the competitiveness of enterprises, which includes three groups of factors: the viability of the enterprise organizational components and economic components. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5876 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вибір методики оцінки конкурентоспроможності підприємств.PDF | 210,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.