Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5899
Title: Особливості відображення дебіторської заборгованості за товари, роботи та послуги у фінансовій звітності за справедливою вартістю
Other Titles: Особенности отражения дебиторской задолженности за товары, работы и услуги в финансовой отчётности по справедливой стоимости
Features of reflection of receivable for goods, works and services at fair value in the financial statements
Authors: Волчек, Р.М.
Москалюк, Г.О.
Волчек, Р.Н.
Москалюк, А.А.
Volchek, R.
Moskalyuk, H.
Citation: Волчек Р. М. Особливості відображення дебіторської заборгованості за товари, роботи та послуги у фінансовій звітності за справедливою вартістю / Р. М. Волчек, Г. О. Москалюк // Перспективи розвитку обліку, контролю та аналізу в контексті євроінтеграції: матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції. – Одеса: ОНЕУ, 2017.
Issue Date: 2017
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: дебіторська заборгованість
оцінка вартості
справедлива вартість
національні стандарти оцінки
дебиторская задолженность
оценка стоимости
справедливая стоимость
национальные стандарты оценки
receivables
valuation
fair value
the national standards of evaluation
Abstract: Розглянуто проблеми відображення дебіторської заборгованості за товари, роботи та послуги за справедливою вартістю у фінансовій звітності підприємств, зокрема дискусійні питання, пов’язаних із визначенням прогнозного періоду оцінки та компонентів ставки дисконту.
Рассмотрены проблемы отражения дебиторской задолженности за товары, работы и услуги по справедливой стоимости в финансовой отчётности предприятий, в частности дискуссионные вопросы, связанных с определением прогнозного периода оценки и компонентов ставки дисконта.
The article deals with the problems of reflection of receivable for goods, works and services at fair value in the financial statements of enterprises, in particular the controversial issues associated with determining the forecast evaluation period and the components of the discount rate.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5899
Appears in Collections:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.