Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5915
Назва: | Практичні аспекти підвищення ефективності функціонування м’ясопереробних підприємств |
Інші назви: | Практические аспекты повышения эффективности функционирования мясоперерабатывающих предприятий Practical aspects improve the efficiency of meat processing plants |
Автори: | Коляда, А.Л. Коляда, А.Л. Koliada, A. |
Бібліографічний опис: | Коляда А. Л. Практичні аспекти підвищення ефективності функціонування м’ясопереробних підприємств / А. Л. Коляда // Перспективи розвитку обліку, контролю та аналізу в контексті євроінтеграції: матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф. (Одеса, 25 травня 2016 р.). – Херсон: Грінь Д. С., 2017. – С. 345-346. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Грінь Д.С. |
Ключові слова: | ефективність функціонування м’ясопереробні підприємства компас правильного харчування сезонність попиту асортиментний план эффективность функционирования мясоперерабатывающие предприятия компас правильного питания сезонность спроса ассортиментный план the efficiency of operation meat processing companies compass nutrition seasonal demand the assortment plan |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто переваги «компасу правильного харчування», досліджені причини виникнення сезонності попиту на м’ясну продукцію та запропоновані відповідні аналітичні заходи, спрямовані на підвищення ефективності функціонування м’ясопереробних підприємств Рассмотрены преимущества «компасу правильного питания», исследованы причины возникновения сезонности спроса на мясную продукцию и предложены соответствующие аналитические мероприятия, направленные на повышение эффективности функционирования мясоперерабатывающих предприятий The advantages of "Compass nutrition", investigated the causes of the seasonality in demand for meat products and relevant analytical proposed measures to improve the efficiency of meat processing plants |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5915 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Практичні аспекти підвищення ефективності функціонування м’ясопереробних підприємств.pdf | 167,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.