Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5915
Title: Практичні аспекти підвищення ефективності функціонування м’ясопереробних підприємств
Other Titles: Практические аспекты повышения эффективности функционирования мясоперерабатывающих предприятий
Practical aspects improve the efficiency of meat processing plants
Authors: Коляда, А.Л.
Коляда, А.Л.
Koliada, A.
Citation: Коляда А. Л. Практичні аспекти підвищення ефективності функціонування м’ясопереробних підприємств / А. Л. Коляда // Перспективи розвитку обліку, контролю та аналізу в контексті євроінтеграції: матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф. (Одеса, 25 травня 2016 р.). – Херсон: Грінь Д. С., 2017. – С. 345-346.
Issue Date: 2016
Publisher: Грінь Д.С.
Keywords: ефективність функціонування
м’ясопереробні підприємства
компас правильного харчування
сезонність попиту
асортиментний план
эффективность функционирования
мясоперерабатывающие предприятия
компас правильного питания
сезонность спроса
ассортиментный план
the efficiency of operation
meat processing companies
compass nutrition
seasonal demand
the assortment plan
Abstract: Розглянуто переваги «компасу правильного харчування», досліджені причини виникнення сезонності попиту на м’ясну продукцію та запропоновані відповідні аналітичні заходи, спрямовані на підвищення ефективності функціонування м’ясопереробних підприємств
Рассмотрены преимущества «компасу правильного питания», исследованы причины возникновения сезонности спроса на мясную продукцию и предложены соответствующие аналитические мероприятия, направленные на повышение эффективности функционирования мясоперерабатывающих предприятий
The advantages of "Compass nutrition", investigated the causes of the seasonality in demand for meat products and relevant analytical proposed measures to improve the efficiency of meat processing plants
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5915
Appears in Collections:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.