Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5915
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоляда, А.Л.-
dc.contributor.authorКоляда, А.Л.-
dc.contributor.authorKoliada, A.-
dc.date.accessioned2017-06-01T12:49:51Z-
dc.date.available2017-06-01T12:49:51Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКоляда А. Л. Практичні аспекти підвищення ефективності функціонування м’ясопереробних підприємств / А. Л. Коляда // Перспективи розвитку обліку, контролю та аналізу в контексті євроінтеграції: матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф. (Одеса, 25 травня 2016 р.). – Херсон: Грінь Д. С., 2017. – С. 345-346.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5915-
dc.description.abstractРозглянуто переваги «компасу правильного харчування», досліджені причини виникнення сезонності попиту на м’ясну продукцію та запропоновані відповідні аналітичні заходи, спрямовані на підвищення ефективності функціонування м’ясопереробних підприємствru_RU
dc.description.abstractРассмотрены преимущества «компасу правильного питания», исследованы причины возникновения сезонности спроса на мясную продукцию и предложены соответствующие аналитические мероприятия, направленные на повышение эффективности функционирования мясоперерабатывающих предприятий-
dc.description.abstractThe advantages of "Compass nutrition", investigated the causes of the seasonality in demand for meat products and relevant analytical proposed measures to improve the efficiency of meat processing plants-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherГрінь Д.С.ru_RU
dc.subjectефективність функціонуванняru_RU
dc.subjectм’ясопереробні підприємстваru_RU
dc.subjectкомпас правильного харчуванняru_RU
dc.subjectсезонність попитуru_RU
dc.subjectасортиментний планru_RU
dc.subjectэффективность функционированияru_RU
dc.subjectмясоперерабатывающие предприятияru_RU
dc.subjectкомпас правильного питанияru_RU
dc.subjectсезонность спросаru_RU
dc.subjectассортиментный планru_RU
dc.subjectthe efficiency of operationru_RU
dc.subjectmeat processing companiesru_RU
dc.subjectcompass nutritionru_RU
dc.subjectseasonal demandru_RU
dc.subjectthe assortment planru_RU
dc.titleПрактичні аспекти підвищення ефективності функціонування м’ясопереробних підприємствru_RU
dc.title.alternativeПрактические аспекты повышения эффективности функционирования мясоперерабатывающих предприятийru_RU
dc.title.alternativePractical aspects improve the efficiency of meat processing plantsru_RU
dc.typeConference Abstractru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.