Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5918
Назва: Ефективність функціонування підприємств як складова забезпечення їх конкурентоспроможності
Інші назви: Эффективность функционирования предприятий как составляющая обеспечения их конкурентоспособности
Effectiveness of enterprises as part of ensuring their competitiveness
Автори: Коляда, А.Л.
Коляда, А.Л.
Koliada, A.
Бібліографічний опис: Коляда А. Л. Ефективність функціонування підприємств як складова забезпечення їх конкурентоспроможності / А. Л. Коляда // Аналітичні методи дослідження конкурентоздатності суб’єктів господарювання: мон. – 2017. – С. 139-172.
Дата публікації: 2017
Ключові слова: ефективність функціонування
конкурентоспроможність
управління ефективністю
фази життєвого циклу
аналітичні показники
эффективность функционирования
конкурентоспособность
управление эффективностью
фазы жизненного цикла
аналитические показатели
effectiveness of competitiveness
performance management
phases of life cycle
analysis indicators
Короткий огляд (реферат): Досліджено суть та генезис «ефективності функціонування підприємства» та доведено, що в процесі управління ефективністю функціонування м’ясопереробних підприємств завдяки аналітичному забезпеченню необхідно проводити моніторинг зміни всієї сукупності виробничо-фінансових показників. Але з метою виокремлення невеликого числа найбільш інформативних показників, що дають змогу управлінському персоналу підприємства вчасно виявляти й нейтралізувати негативні прояви зовнішнього та внутрішнього середовища на певній фазі його життєвого циклу, було запропоновано ключові із них.
Исследована суть и генезис «эффективности функционирования предприятия» и доказано, что в процессе управления эффективностью функционирования мясоперерабатывающих предприятий благодаря аналитическому обеспечению необходимо проводить мониторинг изменения всей совокупности производственно-финансовых показателей. Но с целью выделения небольшого числа наиболее информативных показателей, позволяющих управленческому персоналу предприятия своевременно выявлять и нейтрализовать негативные проявления внешней и внутренней среды на определенной фазе его жизненного цикла, было предложено ключевые из них.
The essence and genesis of the "efficiency of the enterprise" and proved that the efficiency in the management operation of meat processing plants through analytical support needed to monitor changes in the totality of production and financial performance. But the purpose of isolating a small number of the most informative indicators that allow management personnel timely detect and neutralize the negative effects of external and internal environment at a certain stage of its life cycle, it was suggested key with them.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5918
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.