Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5944
Назва: Методичні підходи до підготовки індивідуальних завдань із оцінки діяльності підприємств готельного господарства
Інші назви: Методические подходы к подготовке индивидуальных заданий по оценке деятельности предприятий гостиничного хозяйства
Methodical approaches to preparation of individual tasks according to activity of the hotel economy enterprises
Автори: Галасюк, С.С.
Галасюк, С.С.
Galasyuk, S.
Бібліографічний опис: Галасюк С. С. Методичні підходи до підготовки індивідуальних завдань із оцінки діяльності підприємств готельного господарства / С. С. Галасюк // Забезпечення якості освіти: проблеми та перспективи розвитку: матеріали науково-методичної конференції (м. Одеса, 15-16 березня 2017 р.). – Одеса: Одеський національний економічний університет, 2017. – С. 266-268.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: готельне господарство
засоби розміщення
індивідуальне завдання
методика виконання
методичні підходи
гостиничное хозяйство
средства размещения
индивидуальное задание
методика выполнения
методические подходы
hotel economy
means of placement
individual task
performance technique
methodical approaches
Короткий огляд (реферат): Визначено основну мету виконання індивідуального завдання із дисципліни «Організація готельного господарства». Зазначено вимоги до складу індивідуального завдання та термінів його виконання. Викладено загальну методику виконання індивідуального завдання, та зазначено методичні підходи до розроблення його розділів.
Определена основная цель выполнения индивидуального задания по дисциплине «Организация гостиничного хозяйства». Указаны требования к составу индивидуального задания и срокам его выполнения. Изложена общая методика выполнения индивидуального задания, и указаны методические подходы к разработке его разделов.
The main objective of performance of an individual task by discipline «The organization of hotel economy» is determined. Requirements to structure of an individual task and terms of his performance are specified. The general technique of performance of an individual task is stated, and methodical approaches to development of his sections are specified.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5944
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.